top of page

TOIMITUSEHDOT JA PALAUTUKSET

TOIMITUKSET

Olemme kotimainen kauneuden verkkokauppa. Kaikki tuotteet toimitetaan sinulle Herttoniemestä, Helsingistä. Toimituskulu on 5,99 € ja toimitustapa postipaketti. Toimitusaika on normaalisti1-5 päivää, mutta pidätämme oikeuden pidentää toimitusaikaa poikkeustapauksissa, jolloin toimitus lähtee viimeistään 14 päivän päästä tilauksesta. 

PALAUTUKSET

PALAUTUS- JA PERUUTUSOIKEUS

Sinulla on 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Voit perua koko tilauksesi tai palauttaa osan tilaamistasi tuotteista. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja avaamattomia. Kosmetiikan tulee palautua avaamattomissa alkuperäispakkauksissa ja pakkausten on oltava ehjiä, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia.

Palautus tehdään lähettämällä meille sähköpostilla tiedot verkkokaupan tilausnumerosta sekä palautettavasta tuotteesta. Lähetettyäsi tiedot osoitteeseen contact@creativehki.com odota, että saat kuittauksen palautuksesta ja ohjeet palautuksen tekoon. Lähetämme sinulle osoitteen, johon tuotteet voi palauttaa sekä ohjeet tuotteen pakkaamisesta.

Asiakas on vastuussa palautuksen postimaksusta. Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja tarkistaneet tuotteiden kunnon. Palautus suoritetaan samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi.

NOUTAMATON TILAUS

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin peruuttaminen. Noutamatta jätetystä ja SKÖNille palautuneesta tilauksesta pidätämme oikeuden veloittaa kiinteän 10 EUR kulun. Noutamatta jätetyistä ja palautuneista paketeista aiheutuu meille todellisuudessa kuitenkin tätä suurempi kustannus. Mikäli pakettisi palautuu meille, säilytämme sitä 30 päivän ajan, minkö aikana voit sopia kanssamme sen uudelleenlähetyksestä. Tämän jälkeen tilaus peruuntuu ja tilatut tuotteet palautuvat tavarantoimittajan eli Face Helsinki Ky:n omaisuudeksi ilman maksun palautusta.

NOUTAMATTOMAN TILAUKSEN UUDELLEENLÄHETYS

Mikäli et nouda tilaustasi ajoissa ja haluat, että lähetämme pakettisi sinulle uudelleen, ole yhteydessä contact@creativehki.com ja sovitaan uudelleenlähetyksestä. Pienyrittäjinä meillä ei ole valitettavasti mahdollisuutta lähettää noutamattomia paketteja uudelleen veloituksetta, sillä Posti laskuttaa meitä toimituskulut palautuneista paketeista molempiin suuntiin ja lisäksi palautuksesta aiheutuu meille käsittelykulut. Emme myöskään halua ilmaisella uudelleenlähetyksellä rohkaista asiakkaitamme jättämään paketteja hakematta, sillä pakettien uudelleenlähetys on vastoin kestävän kehityksen mukaisia periaatteitamme.

bottom of page