top of page

FAQ

 • Mitkä tuotteet sopivat herkälle iholle? Mistä löydän tietoa ainesosista?
  Kaikki kosmetiikkatuotteemme on testattu ihotautilääkärin valvonnassa. Monet tuotteemme soveltuvat herkälle iholle, tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen kohdalta. Lista herkälle iholle soveltuvista tuotteist löydät täältä. Jos etsit esimerkiksi täysin hajusteettomia tuotteita, löydät ne tästä. Jos sinulla on jokin tietty raaka-aine-allergia tai haluat muuten tutustua ainesosalistoihin, löydät ne ziaja.fi ja paese.com -sivuilta. Lisäämme pian kaikkiin tuotteisiin INCI-listat myös SKÖNin sivuille.
 • Onko tuotteitanne testattu eläimillä?
  Mitään tuotteitamme ei ole testattu eläimillä. Eläinkokeet on kielletty EU:ssa ja kaikki tuotteemme ovat EU:ssa valmistettuja. Tuotteitamme ei myöskään ole testattu eläinkokein ennen eläinkokeet kieltävän lain voimaantuloa, eikä tuotteita myydä Manner-Kiinassa.
 • Ovatko aurinkovoiteenne turvallisia merien ja korallien ekosysteemeille?
  Kyllä.
 • Mistä Euroopan maista tuotteet tulevat? Mistä tuotteet lähetetään minulle?
  Tuotteet tulevat Puolasta, Iso-Britanniasta (hiusharjat) ja Suomesta. Tuotteet pakataan ja lähetetään Helsingin Herttoniemestä.
 • Mitä tapahtuu poistuville ja päiväystuotteille?
  Valikoimasta poistuvat tuotteet siirtyvät kauppaamme alennusmyyntiin, jossa ne tarjotaan asiakkaillemme edulliseen hintaan. Pidämme huolta, että tuotteita on sopiva määrä varastossa hävikin välttämiseksi. Mikäli jonkin tuotteen päiväys lähestyy, myymme sen alennuksella. Mahdolliset päiväystuotteet on aina merkitty selkeästi ja kerromme kuinka pitkään tuotetta on turvallista käyttää. Kaikki meiltä ostamasi aletuotteet ovat aina käyttökelposia ja turvallisia. Osa poistuvista ja päiväystuotteista lahjoitetaan paikallisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Meille on tärkeää, että kaikki tuotteet päätyvät käyttöön tuottamaan iloa käyttäjilleen.
bottom of page