top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Ziaja Natural Care - Uusi 98-99 % luonnollinen tuotelinja

Natural Care -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille - myös herkälle iholle. Tuotekehityksessä on huomioitu ekologisuus, vastuullisuus sekä korkea laatu, joiden pohjalta tuotteiden kasvipohjaiset koostumukset syntyivät. Tuotteet pohjautuvat hellävaraisiin ja biohajoaviin ainesosiin, kuten oliiviöljyyn, sheavoihin ja keramideihin.Olemme ylpeitä päästessämme paljastamaan tämän uutuuden - kyseessä on SKÖNin ensimmäinen täydellinen luonnonkosmetiikkalinja. Natural Care -linjan tuotevalikoimasta löytyy kaikki, mitä tarvitset.


Tuotteissa on green secret –niminen tuoksujen yhdistelmä, joka virkistää aisteja. Tuoksu on hienovarainen ja mieto, mikä sopii monen makuun. Tuoksu on 100 % luonnonöljyistä peräisin ja se on kestävästi tuotettu.
Pakkausten maitomainen väri muodostuu valmistuksessa käytettävästä raaka-aineesta luonnollisesti - ilman lisättyjä väriaineita. Ulkopakkausten pahvi on FSC-sertifioitua. Tuotteet sisältävät 98-99 % luonnollisia ainesosia ja ovat 100 % vegaanisia.
Ziaja Natural Care -tuotelinjalta löytyy laaja valikoima tuotteita niin kasvojen-, vartalon-, kuin hiustenhoitoon.


"Ziaja Natural Care on odotettu uutuus, josta olemme tosi innoissamme! Tarkkaan valittujen luonnon ainesosien yhdistelmä todella hellii ihoa ja hiuksia. Tämä lanseeraus on meille tärkeä, sillä meiltä on kysytty paljon juuri tällaisia päivittäiseen käyttöön sopivia, raikkaan tuoksuisia, vegaanisia ja mahdollisimman luonnollisia kosmetiikkatuotteita, jotka sopivat hyvin myös herkkäihoiselle." kommentoi SKÖNin toinen perustaja ja Ziajan maahantuoja, Marika Heinänen.Ziaja Natural Care -tuotelinja näyttää tältä:


Skonbeauty.comista löydät Suomen laajimman valikoiman mm. Ziajan ja Paesen tuotteita. Ostaessasi tuotteesi SKÖNin kautta, tiedät saavasi priimalaatuiset tuotteet, Suomen parhaimpaan hintaan, erinomaisilla päiväyksillä varusteltuina.134 katselukertaa0 kommenttia

Σχόλια


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page