top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Uutuus Ziajalta nyt Skönillä: COCONUT AND ORANGE VIBES

Ziajan uusi unisex coconut & orange vibes -sarja kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoon keskittyy ihon välttämättömiin perustarpeisiin. Sarjan tuotteet kosteuttavat ja ravitsevat ihoa vahvistaen sen luonnollista kauneutta. Antaa iholle raikkautta ja elinvoimaa koko päivän ajan. Sarja koostuu kahdeksasta tuotteesta, jotka perustuvat vegaanisiin kaavoihin ja joissa on suuri prosenttiosuus luonnollisia ainesosia.



Sarjan tuotteet sisältävät hedelmäistä appelsiinikukkahydrolaattia ja luomukookosöljyä.

Nämä uutuudet auttavat sinua säilyttämään terveennäköisen ihon ja samalla tarjoamaan upeita aistikokemuksia. Appelsiinin ja kookoksen tuoksut lisäävät positiivista tunnelmaa ja luovat samalla rentouttavan ihonhoitorituaalin. Coconut & Orange Vibes -linja tuo energisoivan raikkauden kokemuksen.


Tärkeimmät vaikuttavat aineet:


luomu kookosöljy - luonnollinen, ekologinen öljy, joka sisältää runsaasti välttämättömiä tyydyttymättömiä rasvahappoja ja muita iholle arvokkaita ainesosia. Ravitsee ihoa täydellisesti, rauhoittaa ärsytystä, uudistaa ja tekee ihosta elastisen. Suojaa ulkoisilta tekijöiltä ja liialliselta kosteushäviöltä. Kookosöljy sulaa kehon lämpötilan vaikutuksesta jättäen iholle kevyen ja rasvattoman tunteen.


appelsiinin kukkahydrolaatti (Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water) - vesi makean appelsiinipuun tuoreista kukista, joka on saatu höyrytislaamalla. Appelsiinihydrolaatilla on pääasiassa ihoa virkistävä ja puhdistava vaikutus. Virkistää ja ravitsee täydellisesti. Sopii kaikille ihotyypeille. Appelsiinihydrolaattia suositellaan kosteuttaviin tuotteisiin.


kasvitieteellinen sheavoi - kasviperäinen, luonnollinen sheavoi - ekopehmittävä aine. Saatu karitepuun Butyrospermum Parkii hedelmistä. Sisältää runsaasti luonnollisia tokoferoleja (E-vitamiini), triglyseridejä, steroleja ja rasvahappoja: palmitiini-, steariini-, öljy- ja linolihappo. Öljyä ja kosteuttaa ihoa täydellisesti. Regeneroi ja suojaa sarveiskerroksen solujen välistä sementtiä vaurioilta. Se sisältää triterpeenialkoholeja, jotka ovat luonnollinen UV-suodatin, koska niillä on kyky imeä auringonvaloa.





Mikäli olet utelias kokeilemaan, kuinka yhdistää kaikki Coconut & Orange Vibes -sarjan tuotteet aikaa ja vettä säästävällä tavalla, esittelemme alla rituaalimme:


HIUSTEN JA VARTALON HOITO


  1. Pese hiuksesi shampoolla ja hoitoaineella. Jätä hoitoaine hiuksiisi.

  2. Pese vartalosi suihkugeelillä.

  3. Käytä vartalokuorintaa ja anna sen imeytyä.

  4. Huuhtele hiustenhoitoaine pois.

  5. Hiero kuorinnan piidioksidia vartaloasi ja huuhtele tuote pois.

  6. Hiero vartalovaahtoa ihoon


KASVOHOITO


  1. Levitä toner kasvoillesi

  2. Levitä kasvovoide kasvoillesi

  3. Ravitse huuliasi kookoshuulirasvalla










37 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page