top of page
 • Writer's pictureSKÖN

Paese NANOREVIT - tuotelinja herkälle ja ongelmaiholle

Eikö olisikin ihanaa, jos meikit parantaisivat ihon kuntoa ja saisivat sen näyttämään aina vain paremmalta? Nyt se on mahdollista.
Paese Nanorevit - tuotelinja sopii erityisesti herkälle ja ongelmaiholle. Se sopii myös atooppiselle tai psoriasiksesta kärsivälle iholle. Tuotteissa on hyödynnetty ensimmäisenä maailmassa ihoa hellivää mustaherukansiemenöljyä, uuden patentoidun teknologian avulla. Siemenöljy imeytyy iholle paremmin ja vapautuu hitaasti, jolloin se hoitaa ihoa pitkäkestoisesti. Mustaherukansiemenöljy sisältää viiden välttämättömän rasvahapon yhdistelmän, joita ei löydy muista öljyistä. Lopputuloksena hyvin hoidettu ja luonnollisen kaunis meikki!


Paesen filosofiaan kuuluu olennaisena osana se, että meikki yhdistyy aina ihonhoitoon. Paesen ajatus ja uskomus on se, että meikin tulisi kaunistautumisen lisäksi hoitaa ihoa. Näyttävin meikki lähtee hyvin hoidetusta ihosta - miksi ei siis hoitaa ihoa myös meikatessa?


AKTIIVISET AINESOSAT


Mustaherukansiemenöljy – tehostaa ihon uusiutumista, neutralisoi vapaita radikaaleja, tarjoaa intensiivistä kosteutusta, ravitsee ihoa, säätelee talintuotantoa ja vahvistaa hiusverisuonia. Öljy on uutettu mustaherukan mehutuotannossa ylijääneistä marjan osista, zero waste- periaatteen mukaisestiMUSTAHERUKKAÖLJYÄ MEHUTUOTANNOSTA


Paese hyödyntää tuotannossaan mehutuotannon sivutuotteina jääviä mustaherukan siemeniä - zero waste -periaatteen mukaisesti minimoidaan hukkaan menevät ainesosat! Kuivatut siemenet toimitettiin Puławyn New Chemical Syntheses -instituuttiin, jossa niille tehtiin uuttoprosessi, jossa käytetään yhdessä Krakovan teknillisen yliopiston kanssa kehitettyä teknologiaa. Tämä innovatiivinen uuttomenetelmä suojaa öljyä hapettumisen negatiivisilta vaikutuksilta. Tämän ansiosta Paese saa öljyn puhtaimmassa muodossaan säilyttäen kaikki sen luonnolliset ominaisuudet. Tällä tavalla saatu öljy altistetaan ultraäänelle, joka hajottaa sen nanopartikkeleiksi. Sitten Paese laittaa öljyn tuotteisiinsa, jotta ihosi voi nauttia niistä joka päivä.

Kuivatut siemenet toimitettiin Puławyn New Chemical Syntheses -instituuttiin, jossa niille tehtiin uuttoprosessi, jossa käytetään yhdessä Krakovan teknillisen yliopiston kanssa kehitettyä teknologiaa.


MIKSI MUSTAHERUKANSIEMENÖLJY?


Koska se sisältää viiden välttämättömän rasvahapon yhdistelmän, joita ei ole missään muussa öljyssä: - linolihappo (LA) syntetisoi muita omega-6-perheen happoja, jotka ovat vastuussa ihon optimaalisen kosteuden ylläpitämisestä - γ-linoleenihappo (GLA), jonka puutos ihossa aiheuttaa menetystä joustavuudessa, mikä nopeuttaa merkittävästi ryppyjen muodostumista - α-linoleenihappo (ALA) vahvistaa epidermaalisia soluja ja siten ihon suojaavaa kalvoa - öljyhappo stimuloi uusiutumista ja uusien solujen muodostumista - steariinihappo rakentaa uudelleen lipidikerrosta


PAESEN SUPER-MUSTAHERUKKAÖLJY:


 • tehostaa ihon uusiutumista

 • neutraloi vapaita radikaaleja

 • tarjoaa intensiivistä kosteutusta

 • ravitsee ihoa syvästi

 • säätelee talin eritystä

 • vahvistaa verisuonia


FAKTOJA PAESE NANOREVIT -LINJASTA


 • Markkinoiden ensimmäinen värikosmetiikkasarja, jolla on niin edistyneet ja ennennäkemättömät ihonhoitoominaisuudet.

 • Ensimmäinen kosmeettinen sarja, jolla on niin tehokas ikääntymistä ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus.

 • Ensimmäinen värikosmetiikka, jolla on niin tehokkaita ihoa täydentäviä ominaisuuksia.

 • Nanorevit Line -tuotteella on kaikki tarvittavat sertifikaatit, jotka vahvistavat, kuinka se parantaa ihon tilaa.

 • Riippumattoman Institute of Industrial Chemistryn innovaatiolausunnon mukaan voidaan todeta, että tekniset ratkaisut ja tuotekaavat sekä niiden käyttöalue ovat innovatiivisia sekä Puolan -että globaaleilla markkinoilla.Nämä odotetut Paesen uutuustuotteet ovat saapuneet skonbeauty.comiin 15.8.2022.


PAESE NANOREVIT ESSENCE MIST - RAUHOITTAVA KOSTEUSSUIHKE


Tämä poikkeuksellinen runsaasti aktiivisia ainesosia sisältävä kauneustuote rauhoittaa ja kosteuttaa ihosi. Suihke valmistelee ihoa ihonhoidon seuraavaan vaiheeseen - seerumin levitykseen. Tämä ihonsävyä tasoittava tuote korvaa erinomaisesti kasvoveden. Tämä on erinomainen tuote lisättäväksi kasvoille myös päivän aikana - vaikka suoraan meikin päälle. Tämä on korvaamaton tuote virkistymiseen raskaan päivän aikana! Sopii erinomaisesti myös kuumiin olosuhteisiin.


Mitä hyödyt Mist Essencen käytöstä?


4 viikon käytön jälkeen yli 43 %*epidermiksen kosteutuksen lisääntyminen ja 19 %* ihon punoituksen väheneminen. Lisäksi säännöllinen käyttö tasoittaa ihon väriä.


Mitä tuote sisältää?


Mustaherukansiemenöljy kapseloituna nanopartikkeleihin - aktivoi epidermiksen uusiutumisprosessin. Se ravitsee sitä syvästi ja kosteuttaa sitä intensiivisesti. Se säätelee talineritystä ja vähentää ihon punoitusta. Seitsemän kasviuutetta – kiivi, papaija, vadelma, persikka, omena, kurkku ja mansikka - on aktiivinen kompleksi, joka tehokkaasti kosteuttaa ihoa. Aloe-uute – sillä on kiinteyttävä, rauhoittava ja kosteuttava vaikutus epidermikseen. Syvä merivesi Ranskan Atlantin rannikolta, jossa on korkea pitoisuus mineraaleja, kuten magnesiumia, rautaa ja sinkkiä. Bergamottivesi – rentouttava ja virkistävä vaikutus.Käyttö


Levitä puhdistetuille kasvoille ja dekolteelle. Ravista ennen käyttöä. Kaikille ihotyypeille - miehille ja naisille.PAESE NANOREVIT KOSTEUTTAVA ANTI-AGEING SEERUMI

Runsaasti aktiivisia aineosia sisältävä seerumi, joka kosteuttaa ihoa ja vähentää juonteita. Se rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Sen kevyt kaava imeytyy välittömästi ihoon kalvoa jättämättä. Täydellinen meikin alle.


SEERUMIN KÄYTÖN HYÖDYT KÄYTTÄESSÄSI TUOTETTA KUUKAUDEN AJAN SÄÄNNÖLLISESTI


• yli 53 % lisäys ihon kosteutuksessa • syvät juonteet vähenevät jopa 16 % ja niiden pituus 26 % • vähentynyt talintuotanto • ihon ravitsemus ja lisääntynyt joustavuusMitä tuote sisältää?


Mustaherukansiemenöljy kapseloituna nanopartikkeleihin – aktivoi epidermiksen uusiutumisprosessin. Se ravitsee sitä syvästi ja intensiivisesti kosteuttaa sitä. Säätelee talineritystä ja vähentää ihon punoitusta. Syvä merivesi Ranskan Atlantin rannikolta, jossa on korkea pitoisuus mineraaleja, kuten magnesiumia, rautaa ja sinkkiä. Seitsemän kasviuutetta (kiivi, papaija, vadelma, persikka, omena, kurkku ja mansikka) – varmistaa ihon oikeanlaisen kosteutuksen. Viikuna- ja ruusunmarjaöljy – tarjoavat ikääntymistä estävän ja kiinteyttävän vaikutuksen. Shikonin Aasian juuriuute – rauhoittaa ihoaKÄYTTÖ


Levitä muutama tippa seerumia ja levitä tasaisesti koko kasvoille, kaulaan ja dekolteelle.Tiesitkö tätä? Kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutta. Ihon kosteuttaminen on päivittäisen elämän perusta ihonhoidolle. Hyvin kosteutettu iho on sileä, terveennäköinen ja vanhenee hitaammin.
78 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page