• SKÖN

Miten ikä vaikuttaa ihon tarpeisiin?

Ihon ikääntymismuutokset alkavat jo noin 25-vuotiaana ihon uudistumisprosessin hidastuessa. Perimällä, elintavoilla ja elämäntilanteella on vaikutusta siihen, kuinka voimakkaasti ja nopeasti ikääntymisen merkit kullakin näkyvät. Stressi, unenpuute, UV-säteily sekä alkoholin käyttö ja tupakointi kiihdyttävät ihon ikääntymistä.
20+ ihonhoito


Parikymppisenä suurin palvelus omalle iholle on käyttää aurinkosuojallisia päivävoiteita ja huolehtia ihon riittävästä kosteutuksesta, mitkä tulee toki muistaa läpi elämän.


Sopivia tuotteita 20+ iholle: ZIAJA MED SPF50 VOITEET, ZIAJA SUN SPF50 KASVOVOIDE, ZIAJA VUOHENMAITO KASVOVOIDE SPF20….


30+ ihonhoito 30+ iässä on hyvä ottaa mukaan antioksidantteja sisältävät hoitotuotteet sekä alkaa aktivoida ihon uudistumista ja huolehtia ihon rasva- ja kosteuspitoisuudesta. (ZIAJA ACAI BERRY ANTIOKSIDANTTISET TUOTTEET, ZIAJA MED C-VITAMIINI)

40+ ihonhoito 40 ikävuoden tienoilla iho alkaa selvemmin menettää kimmoisuuttaan ja iholle muodostuu syvempiä juonteita. Tällöin iho tarvitsee aiempaa tehokkaampia tuotteita pysyäkseen hyväkuntoisena ja virkeän näköisenä. 40-vuotias tarvitsee kirkastavia, virkistäviä ja uudistavia tuotteita. ZIAJA MED KIRKASTAVA HOITOLINJA JA C-VITAMIINILINJA

50+ ihonhoito

50+ iässä vaihdevuodet vaikuttavat ihon ulkonäköön ja myös siihen, miltä iho tuntuu. Estrogeenin vähenemisen johdosta talintuotanto vähenee ja iho kuivuu. Koska ihossa on vähemmän lipidejä, se sitoo huonommin kosteutta. Myös pigmenttimuutokset ja ihon sävyn samentuminen alkavat lisääntyä. 50-vuotiaana ihonhoito on haastavampaa kuin aiemmin. Iho kaipaa kosteuttavia, kirkastavia, sävyä tasoittavia, heleyttäviä, täyteläistäviä, uudistavia ja kiinteyttäviä tuotteita. ZIAJA JASMIINI, ZIAJA MED KIRKASTAVA

60+ ihonhoito

60-vuotiaana ihossa on paljon samoja ikääntymisen tuomia haasteita kuin 10 vuotta aiemmin, mutta ne näyttäytyvät ihossa voimakkaammin. Tarve täyteläistäville ja ihoa pehmentäville tuotteille korostuu. Ihonalainen rasvakudos vähenee ja iho veltostuu. Naurujuonteet ja eletty elämä saavat näkyä kasvoillamme. Haluamme kuitenkin ihon, joka näyttää iästä riippumatta hoidetulta, terveeltä ja virkeältä. Tähän voimme vaikuttaa olennaisesti kosmetiikkatuotteilla. ZIAJA SAHRAMI Aurinkosuoja – tärkein anti-ageing ainesosa Aurinkosuojan ja etenkin riittävän korkean suojakertoimen käyttöä ei korosteta turhaan. Haitalliselta UV-säteilyltä suojautuminen on erittäin tärkeää sekä ihon terveydelle että ulkonäölle. Aurinko vanhentaa ihoa ennenaikaisesti ja suurimmat haitalliset muutokset ilmaantuvat vasta vuosien kuluttua. Tiesitkö, että jopa 70 % ihon ennenaikaisesta vanhenemisesta johtuu aurinkoaltistuksesta? Iho siis kannattaa suojata aina riittävän korkealla suojakertoimella.


9 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki