top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Paesen uudet, erittäin hoitavat mineraalimeikit nyt SKÖNiltä!

Paese on lanseerannut uudet erittäin hoitavat, pitkäkestoiset ja peittokyvyltään ensiluokkaiset mineraalimeikit. Kaikki tuotteet hoitavat ihoa. Ne sopivat hyvin myös haastavalle ongelmaiholle, kuten akne tai psoriasis. Mineraalimeikeillämme ihosi kunto ei vain pysy hyvänä, vaan se myös paranee! Tuotteet ovat vegaanisia ja 99 % luonnollisia.Paesen mineraalimeikeissä käytetyt mineraalit:


MICA


Luonnollinen mineraali, jolla on uudistava ja silottava vaikutus ihoon. Se antaa kauniin kuulauden ja heleyden meikille. Erittäin hyvin siedetty ainesosa. Paesen käyttämä mica on hankittu vastuulliselta ja sertifioidulta tuottajalta.


KAOLIINI


Kaoliini on savea ja sitä saadaan maaperästä. Se sisältää kalsiumia, kaliumia, natriumia, rautaa, magnesiuma, mangaania, sinkkiä ja piitä. Kaoliini on kaikkein hellävaraisin savilaji, joten sitä suositellaan niin herkälle, akne kuin sekaihollekin. Se jättää iholle kauniin mattapinnan ja pidentää meikin kestoa.


PII


Pii on luonnollinen mineraali, joka tunnetaan myös kvatsina. Se jättää iholle mattapinnan ja hillitsee talintuotantoa. Lisäksi se napakoittaa ihon pintaa. Se heijastaa valoa, mikä silottaa optisesti juonteita.


106 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page