top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Kurkkaa tästä vuoden 2023 raikkaimmat kosmetiikkalahjapaketit

Skönin valikoimista löydät jokaiseen makuun ja budjettiin sopivat tyylikkäät lahjapaketit. SKÖNin lahjapaketit ovat varma valinta; etsit sitten lahjaa sukulaiselle, kollegalle, yhteistyökumppanille tai lapsen opettajalle. Jo kymmenellä eurolla saat näyttävän lahjapaketin, mikä tuo iloa vastaanottajalleen pitkään. Keskittämällä lahjaostoksesi SKÖNille, säästät aikaa ja rahaa.



Herkulliset, uudet lahjapakkaukset ovat saapuneet SKÖNille. Alk. 9,90€. Ostat nyt kaikki joululahjat -20% koodilla ANNE20. Etu voimassa 15.12.2023 asti.

Ziaja ananas lahjapakkaus sisältää vartalon ihoa hemmottelevat tuotteet: sorbettimainen vartalokuorinta 160 ml ja vartalovoide 160 ml. Tuotteet ovat vegaanisia ja 90-95 % luonnollisia. Raikas ja virkistävä ananaksen tuoksu! Energisoiva ja virkistävä Ziaja ananas sorbettimainen vartalokuorinta kuorii vartalon ihoa ja tekee ihosta todella sileän tuntuisen. Hienojakoiset biohajoavat piirakeet ja saksanpähkinän kuoriuute kuorivat kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Ziaja ananas kiinteyttävä vartalomousse selluliittia vastaan kosteuttaa ja silottaa vartalon ihoa. Tuotteiden sisältämät ananasuute ja kofeiini ehkäisevät selluliittia ja vilkastuttavat pintaverenkiertoa. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Ziaja suklaa lahjapakkaus sisältää herkullisen tuoksuiset ja vartaloa hemmottelevat tuotteet: Ziaja suklaa vartalokuorinta 300 ml ja Ziaja suklaa kylpysaippua 260 ml. Herkullisilta suklaakonvehdeilta tuoksuva vartalokuorinta kuorii ja silottaa ihoa. Luonnollinen sokeri poistaa kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Kuorinta vähentää tehokkaasti ihon kuivuutta ja karheutta. Jättää iholle suojaavan pinnan, joka ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Kylpysaippuan hellävarainen ja hoitava koostumus hemmottelee ihoa. Lopputuloksena sileä, pehmeä ja herkullisen tuoksuinen iho. Sopii kaikille, jotka rakastavat makeita tuoksuja - sekä aikuisille että yli 6-vuotiaille lapsille. Piristä vartalonhoitorutiinejasi ripauksella makeutta! Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.


Oliivi lahjapakkaus ravitsemaan kuivaa ja normaalia ihoa. Oliivituotteet suojaavat, kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Tuotteissa raikas ja miellyttävä tuoksu. Hellävaraiset ja ihotautilääkärin valvonnassa testatut koostumukset sopivat koko perheelle. Sisältää kolme tuotetta: kasvovoiteen, silmänympärysvoiteen ja käsivoiteen. Oliivi kasvovoiteessa erittäin täyteläinen, oliiviöljyyn pohjautuva koostumus, joka ravitsee, hoitaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Ihoa uudistava vaikutus. Tuloksena pehmeä iho! Sopii myös yövoiteeksi. Dermatologisesti testattu. Oliivi silmänympärysvoide kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa sekä ehkäisee ihon veltostumista. Silottaa juonteita ja pieniä ryppyjä. Käsivoiteen oliiviöljyyn pohjautuva koostumus ravitsee, pehmentää ja suojaa käsien ihoa. Imeytyy hyvin. Vahvistaa kynsiä ja estää niiden katkeilua. Raikas tuoksu!

Pakkaus sisältää miesten kasvovoiteen, deodorantin ja suihkugeelin. Raikas ja sporttinen tuoksu.


Ziaja Cashemere lahjapakkaus sisältää

  • vartalovoiteen 400 ml

  • suihkusaippuan 500 ml.

Vartalovoide sopii kuivalle iholle ja iholle, joka on menettänyt elastisuuttaan. Kashmirproteiinit silottavat ihoa ja palauttavat sen luonnollisen elastisuuden.Vartalovoide täydentää lipidien puutetta ihossa, mikä suojaa ihoa kuivumiselta. Kosteuttaa, kiinteyttää ja vähentää ihon karheutta. Ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa. Ylellinen tuoksu hemmottelee aisteja. Sopii myös yli 12-vuotiaille lapsille. Tutkitusti tehokas: vartalovoide paransi ihon kosteustasoa jopa 42% prosenttia in vivo -testissä. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.



Ziaja vuohenmaito lahjapakkaus kuivalle iholle sekä juonteita vastaan. Pakkaus sisältää

  • vuohenmaito päivävoiteen 50 ml,

  • yövoiteen 50 ml

  • käsi- ja kynsivoiteen 80 ml

Ylelliset vuohenmaitoa sisältävät koostumukset hellivät ihoa. Vuohenmaito kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa pitämään ihon hyvässä kunnossa. D-pantenoli rauhoittaa ihoa. A- ja E-vitamiinit ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Päivävoiteen silkkinen koostumus imeytyy helposti ja sopii meikin alle. Täyteläinen yövoide ravitsee ihoa yöaikaan ja estää kosteuden haihtumista iholta. Käsivoide kosteuttaa ja silottaa kuivia käsiä. Lisäksi se vahvistaa kynsiä sekä kynsinauhoja. Käsivoide imeytyy nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta. Tuotteet sopivat kaikille 20 ikävuodesta lähtien. Tuotteissa puhtaat ja miellyttävät tuoksut. Ziajan rakastetuimmat tuotteet samassa paketissa! Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.


Ziaja Cupuacu lahjapakkaus sisältää herkullisen toffeen tuoksuiset suihkutuotteet:

  • suihku- ja kylpysaippuan 500 ml

  • sokerikuorinnan vartalolle 200 ml.

Tuotteet ovat täydellisiä hemmotteleviin pesu- ja kylpyhetkiin ja sopivat erityisesti kuivalle sekä karhealle iholle. Cupuacu, brasilianpähkinä, macadamiaöljy ja sheavoi ravitsevat ja pehmentävät ihoa tehokkaasti. Kylpy- ja suihkusaippua puhdistaa ihoa samalla kosteuttaen ja vähentäen ihon karheutta. Muodostaa runsaan vaahdon ja sopii hyvin myös kylpyvaahdoksi. Sokerikuorinta kuorii ihoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Ihosta tulee erittäin sileän ja pehmeän tuntuinen. Kuorinta vähentää ihon karheutta ja kuivuutta jättäen iholle suojaavan pinnan. Hienojakoinen saksanpähkinän kuoriuute tehostaa kuorivaa vaikutusta yhdessä sokerin kanssa. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.


Ziaja Baltic Home Spa fit lahjapakkaus luo kotiin rentouttavan kylpylätunnelman. Pakkaus sisältää...

  • raikkaalta mangolta tuoksuvat Baltic Home Spa fit 3in1 suihkugeeli-shampoon 500 ml

  • kiinteyttävän vartaloseerumin 400 ml.

Monitehoiset tuotteet sopivat kaikille iho- ja hiustyypeille. 3in1 suihkugeeli-shampoo puhdistaa kasvot, vartalon sekä hiukset. Se sisältää mietoja peseviä ainesosia, jotka eivät kuivata. Prebioottinen inuliini hoitaa ihoa ja hiuksia ylläpitäen luonnollista mikrobiomia. Vartaloseerumi kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä ehkäisee selluliittia. Kofeiini tehostaa ihon mikroverenkiertoa ja ehkäisee selluliittia. Illipevoi pehmentää ihoa. Miellyttävä geeli-voidekoostumus imeytyy helposti ja nopeasti. Tuotteet sisältävät 90-95 % luonnollisia ainesosia. 100 % vegaaninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.


Paese lahjapakkaus (sis. Browstory kulmasaippua ja highlighter)

Pakkaus sisältää extratuuheuttavan Liloosh ripsivärin ja 2in1 Hydrobase under eyes silmänalusihon primer-hoitovoiteen.

Herkullisen tuoksuiset ja raikkaat Ziaja Lemon cake tuotteet: kylpysaippua, käsivoide ja vaahtomainen käsisaippua.



73 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page