top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Kuinka valita ihosävyllesi täydellinen huulipuna?

Päivitetty: 28. toukok. 2022

Koska saatavilla on laaja valikoima huulipunasävyjä, oikean valitseminen voi olla hankalaa - varsinkin tehdessäsi ostoksia verkossa. Mutta valinnan ei tarvitse olla haastavaa. Asianmukaisella arvioinnilla voit löytää täydellisen sävyn, joka sopii sinulle parhaiten ja täydentää ihoasi. Oletko valmis löytämään SEN OIKEAN huulipunan? Me autamme sinua!1. Määrittele ihonsävysi


Ensimmäinen askel oikean huulipunan valinnassa on määrittää ihonsävysi. Päätyyppejä on viisi: valkoinen, vaalea, keskiruskea, ruskettunut ja syvän tumma. Koralli, persikka, nude ja tomuisen punainen ovat huulipunasävyjä, jotka näyttävät upeilta vaalealla tai vaalealla iholla. Samaan aikaan marja, ruusu, kirsikanpunainen ja mauve ovat täydellisiä valintoja keskiruskean ihon sävyyn. Henkilöt, joiden ihonväri on ruskea, voivat rokata täysin kirkkaan punaisen, korallin ja syvän vaaleanpunaisen sävyissä, kun taas syvän tumman ihonsävyiset henkilöt säteilevät ruskean ja violetin sävyin, kuten luumun, karamellin, viinin -sekä sinipohjaisen punaisen sävyin.

2. Löydä ihosi pohjasävy


Huulipunasävyn löytämisessä tärkeää on tietää, millainen ihon pohjasävy sinulla on. Pohjasävyjä on kolme perustyyppiä: viileä, lämmin ja neutraali.


Viileät pohjasävyt

Näin määrität, onko sinulla viileä pohjasävy: Olet viileäsävyinen, jos sinulla on vaaleanpunainen, punainen tai sinertävä sävy ihossasi. Pohjasävysi on viileä, jos hopeiset asusteet ja korut täydentävät ihoasi, jos ihollasi on taipumus palaa auringossa tai jos ranteen suonet näyttävät sinisiltä. Parhaat huulipunasävyt sinulle: Valitse värejä, joissa on sininen tai violetti pohjasävy.
Lämpimät pohjasävyt

Näin määrität, onko sinulla lämmin pohjasävy: Olet lämpimän sävyinen, jos ihossasi on keltainen, kultainen tai oliivin sävy. Pohjasävysi on lämmin, jos kultakorut täydentävät ihoasi, jos sinulla on taipumus ruskettua helposti tai jos ranteesi suonet näyttävät vihreiltä.

Parhaat huulipunasävyt sinulle: Tulisen punaisen, appelsiinin ja kuparin sävyt ovat paras vaihtoehto.
Neutraalit pohjasävyt

Kuinka määrittää, onko sinulla neutraali pohjasävy: Olet neutraalin sävyinen, jos ihosi pohjassa on sekoitus keltaista ja vaaleanpunaista. Voit myös luokitella pohjasävysi neutraaliksi, jos sekä hopea- että kultakorut näyttävät hyvältä päälläsi.

Parhaat huulipunasävyt sinulle: Kaikki siltä väliltä – tummista sävyistä vaaleampiin sävyihin.3. Ota huomioon huultesi muoto

Kun valitset oikeaa huulipunaa, huomioi, että on myös tärkeää ottaa huomioon huulten muoto. Pikaopas huulipunan matchaamiseen huultesi muodon kanssa:

- Raskaat huulet: Käytä kirkasta huulipunaa alahuulessasi ja hieman tummempaa samanväristä sävyä ylähuulessasi.

- Paksut alahuulet: Levitä mitä tahansa väriä, joka sopii pohjasävyllesi, ja hieman vaaleaa nude-väriä ylähuulen keskelle.

- Epäsymmetriset huulet: Käytä huulipunasi väriä muistuttavaa huulikynää rajataksesi huulet.

- Ohuille huulille: Valitse vaaleammat sävyt ja vältä tummia ja räikeitä värejä.

- Muhkeille huulille: Valitse tummemmat sävyt välttäen liian vaaleita ja kiiltäviä sävyjä.


4. Ajattele hiusväriäsi

Hiusten värilläsi on itse asiassa suuri merkitys siihen, kuinka huulipunasi tulee näyttämään. Katso tämä väriopas:

- Tummat hiukset; vaalea ja vaalea iho: helakanpunainen, kirsikka, luumu, kirkkaan vaaleanpunainen

- Vaaleat hiukset; vaalea ja vaalea iho: purppuranpunainen, pölyinen vaaleanpunainen, vaaleanpunainen, helakanpunainen

- Tummat hiukset; rusketus ja syvä iho: okra, terrakotta, kulta beige, pronssi

- Vaaleat hiukset; rusketus ja syvä iho: lämmin vaaleanpunainen, lohenpunainen, karamelli, okra

- Ruskeat hiukset; keskipitkä iho: beige, koralli, lohenpunainen, syvän pölyinen vaaleanpunainen

- Punaiset hiukset; vaalea iho: lohenpunainen, koralli, terrakotta, poltettu siennaKorosta ilmettäsi oikealla sävyllä

Värin lisääminen huulille voi tehdä ulkonäöstäsi massasta erottuvan ja lisätä itseluottamustasi. Jos olet jumissa ihonsävyllesi sopivan huulipunasävyn etsinnän kanssa, muista, että pohjasävysi tulee vastata valitsemaasi väriä. Viileät pohjasävyt näyttävät parhailta viileissä huulipunissa, lämpimät pohjasävyt täydentävät lämpimiä sävyjä ja neutraalit pohjasävyt voivat mennä molempiin suuntiin.21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page