top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Herkulliset huulimeikit kesään

Huulikiiltojen tehtävä ei ole ainoastaan tuoda sävyä huulille - parhaat huulikiillot hoitavat ja myös kosteuttavat huulten herkkää ihoa. Paesen meikit valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista, tarkoin valvotussa ympäristössä heidän omassa tehtaassaan Puolassa. Kaikki tuotteet on sertifioitu EU-määräysten vaatimusten mukaisesti ja täyttävät tiukimmat kosmeettiset turvallisuusstandardit.



Lisäksi Paesen sitoutuminen kestävään kehitykseen alkaa heidän tuotantoprosessistaan. He varmistavat, että tuotantoprosessissa on neutraali hiilijalanjälki ja kaikki jätteet kierrätetään. He ovat myös tarkkoja kosmetiikkaan liittyvistä pehmeistä arvoista, kuten vegaanisuudesta, crueltyfreestä ja eläimillä testaamattomuudesta.


PAESE Satin Lipstick sävyssä 22 Peach Kiss on aivan täydellinen tuote arkeen, tästä tykkään erityisesti!

"PAESE Satin Lipstick sävyssä 22 Peach Kiss on aivan täydellinen tuote arkeen, tästä tykkään erityisesti! Kyseinen huulipuna imartelee päivettyneitä kasvoja kauniisti ja näyttää todella luonnolliselta antaen kuitenkin huolitellumman lookin. Satiinimainen huulipuna sisältää valoaheijastavia partikkeleita, jotka saavat huulet näyttämään täyteläisemmiltä."


"PAESE High Gloss Liquid Lipstick yhdistää huulipunan pigmentin ja huulikiillon antaman näyttävän kiillon. Pigmentti on aidosti yllättävän hyvä ja tuotteella saa huuliin reippaasti sävyä. Tuote levittyy vaivattomasti ja aplikaattori on tarkka. Vaikka kyseessä on kiilto, se ei tunnu huulilla tahmealta tai muutenkaan epämukavalta, mutta toki myöskään kesto ei tietenkään ole mattapunan luokkaa."



"Nanorevit Lipstickit on pakattu kauniisiin laventelinvärisiin ja ohuisiin puikkoihin, jotka hivelevät ainakin omia silmiäni. Creamy Lipstick sävyssä Rose on koostumukseltaan puolimattainen, mutta huulilla se ei tunnu lainkaan kuivan kiristävältä vaan ennen kaikkea miellyttävältä. Mattaisuus antaa kuitenkin hyvää pysyvyyttä punalle. Satin Lipstickit sävyissä Sugar, Soft Peach ja Peach Kiss ovat pigmentiltään vähän maltillisempia, mikä voi toki johtua myös siitä, että kaikki sävyt ovat vaaleita. Kaikissa kolmessa sävyssä on mukana pieniä shimmerhippuja, mitkä luovat huulille kauniin helmiäisen hohteen." -Lipstick Love -blogi




"Paese Argan Lipstickit ovat nimensä mukaisestikin arganöljyä sekä kandelillavahaa ja useita eri vitamiineja sisältäviä huulipunia. Antioksidanttipitoinen arganöljyhän tunnetaan sen kosteuttavista vaikutuksista, joten näidenkin huulipunien tulisi kosteuttaa huulia samalla, kun punien voimakkaat väripigmentit huolehtivat intensiivisestä sävystä huulilla. Huulipunien pakkaukset ovat laadukkaan tuntuisia ja korkki napsahtaa paikoilleen tiukasti magneettien kanssa. Argan Lipstickejä on myynnissä kymmenissä eri sävyissä, joten näiden joukosta jokainen löytää varmasti itselleen mieluisan sävyn!" -Lipstick Love -blogi


14 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page