top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Fractora-hoito kiinteyttää ja parantaa ihon laatua merkittävästi

Päivitetty: 14. marrask. 2023

Onnittelemme, mikäli sinulla on täydellinen kasvojen iho ilman hoitamista! Useimmiten kuitenkin ihomme tarvitsee laadukkaiden ihonhoitotuotteiden lisäksi klinikkahoitoja. Tällöin on tärkeää valita itselleen sopiva hoito. Hoidot ovat liian usein kalliita ja tehottomia. Me selvitämme puolestasi, mitkä hoidot toimivat. Tällä kertaa Skönin Emmi suuntasi Fractora-hoitoon Helsinkiläiseen Clinic Esteticiin.Mikä Fractora on?


Fractora on ryppyjen ja veltostuneen ihon hoitamisen lisäksi erinomainen hoitokeino aknearpiin, pigmenttiläiskiin sekä selvästi iholla näkyvien, pinnallisten verisuonten ja laajentuneiden ihohuokosten hoitoon. Hoidossa pienen pienet neulat kuljettavat radiofrekvenssienergiaa iholle. Näin stimuloidaan kollageenin tuotantoa, joka taas silottaa ihoa. Radiofrekvenssinäsittelyn jälkeen kasvot punoittavat ja kuumottavat, samalla lailla kuin olisit juuri tullut saunasta. Tämän vuoksi hoitoon kuuluu myös rauhoittava ja kosteuttava kasvomaski.


Fractora perustuu radiofrekvenssienergiaan. Radiofrekvenssienergia kulkee pienten neulojen kautta iholle lämmittäen sitä. Menetelmä stimuloi kollageenia ihon kaikissa kerroksissa vahingoittamatta ihoa. Ihon alle johdettu lämpö kiinteyttää ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Kaikenlaisten ryppyjen, laajentuneiden ihohuokosten, aknearpien, pienten pinnallisten verisuonten ja maksaläiskien hoitamiseen. Iho puudutetaan hoidettavilta ihoalueilta, hoito on kivuton.

"Makeover kohti luonnollisempaa minää alkoi @sofiakazakov luona @byclinicestetic, Sofian poistaessa multa täyteaineet naamasta. Aloin ottamaan täyteaineita kasvoihini reilu vuosi sitten toisaalla. Sofia sanoi suoraan, että kasvoni olivat turvonneet ja hillittömän epäsymmetriset juurikin täyteaineiden vuoksi. Nyt viikko poiston jälkeen mulla on siis todella paljon freshimpi olo, ja näytän ehkä viisi vuotta nuoremmalta, kuin hetki sitten.


Prosessi jatkui Fractora-hoidolla, jolla kiinteytetään ihoa ja korjataan sen epätasaisuuksia; täyteainehoitojen aloittamisen jälkeen poskiini alkoi tulemaan hillittömästi epäpuhtauksia. En tiedä, voiko tällä olla jokin yhteys. Kaipa se voi olla mahdollista, kun ihoon injektoidaan vierasta ainetta. Nyt kuitenkin ihoa hoidetaan kuntoon Fractoralla, mikä on yksi markkinoiden tehokkaimmista laitteista. Laitteella päästään ihon kaikkiin kerroksiin, ja tulokset näkyvät kuukausien aikana. Ensimmäiset tulokset pitäisi näkyä jo kahden viikon kuluessa. Seuraava Fractora-käsittely mulla kahden kuukauden kuluttua. Kerron rehellisen avoimesti täällä, kuinka tämä hoito mulle toimii."
Sattuuko Fractora-hoito?


Ennen Fractora-hoitoa ihoon laitetaan pintapuudutus, minkä annetaan vaikuttaa noin viidentoista minuutin ajan. Hoidon aikana iholla tuntui pieniä nipistyksiä ja ikäänkuin sähköiskuja. Tuntemukset kesti varsin hyvin, ja pystyi keskustelemaankin normaalisti hoidon aikana. Yksi Fractora-hoitokerta kestää vain noin kaksikymmentä minuuttia, jos sitäkään. Riippuen toki käsiteltävän alueen laajuudesta. Emmillä käsiteltiin kasvojen ongelmakohtien lisäksi leuan alunen.


Kuinka monta Fractora-hoitokertaa tarvitaan?


Huomattavia tuloksia on nähtävissä jo ensimmäisen Fractora-hoitokerran jälkeen.


Mitä ihossa tapahtuu Fractora-hoidon jälkeen?


Iho ensin punoittaa Fractora-hoidon jälkeen. Seuraavien päivien kuluessa iho alkaa pikkuhiljaa hilseilemään ihon pintakerroksen kuoriutuessa pois itsestään. "Fractora-hoidostani on nyt aikaa viisi päivää, ja iho kuoriutuu edelleen osittain. Ihoni on huomattavasti tasaisempi jo nyt, ja epäpuhtaudet ovat rauhoittuneet. Iho myös tuntuu kauttaaltaan kiinteämmältä nyt, kuin ennen Fractora-hoitoa" Emmi kertoo.


Kuvissa Emmiä Fractora-hoitoon inspiroinut Susanna yhtä Fractora-hoitokertaa ennen ja jälkeen. Emmi jakaa Instagramissaan omat ennen- ja jälkeen -kuvansa ihon parannuttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Ensimmäiset tulokset ovat nähtävillä yleensä kahden viikon kuluttua hoidosta.


Kenelle Fractora-hoito sopii?


Fractora-hoito sopii sinulle, joka etsit tehokasta ihonhoitomuotoa ihon kiinteyttämiseen, sekä ihon kunnon parantamiseen.


Fractora, Laser vai Hi-Fu?


Fractora ja laser voidaan kumpainenkin todeta tehokkaiksi hoitomuodoiksi. Hi-Fun tehokkuudesta ei ole vastaavaa tieteellistä näyttöä.


Mitä Fractora-hoito maksaa?


Fractora-hoitokerta hinta 460€


Helsinkiläisellä Lääkäriklinikka Clinic Esteticillä laaja valikoima esteettisiä hoitoja. Upeista tiloista Helsingin keskustasta löytyy toimenpidehuoneiden lisäksi leikkaussalit, sekä viihtyisät oleskelutilat. Esteticillä työskentelevät sairaanhoitajat ja plastiikkakirurgit ovat alansa huippuja. Clinic Estetic tarjoaa myös aina maksuttomat konsultaatiot. Voit varata aikasi myös vain konsultaatioon osoitteesta clinicestetic.fi tai soittamalla +3589 42451 501Fractora-hoidon jälkeen


Muutaman päivän ajan Fractora-hoidon jälkeen iho on pidettävä ilman mitään kosmetiikkaa. Kolme päivää hoidon jälkeen iholle voi levittää esimerkiksi laadukasta C-vitamiiniseerumia. Iho on hoidon jälkeen äärimmäisen vastaanottavainen, joten laadukkaan seerumin ainesosat pääsevät erinomaisesti syvälle ihoon.
675 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page