top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Caviar of Switzerland tarjoaa Skönin kautta Sveitsiläistä luksusta suomalaisille, laatutietoisille kuluttajille




Caviar of Switzerland on palkittu luksusihonhoitosarja, joka perustettiin yli 20 vuotta sitten Sveitsissä. Tuotteet ovat sataprosenttisesti Sveitsissä valmistettuja. Tässä ihonhoitoarjassa yhdistyvät laatu, innovaatio ja eleganssi. Kaikissa Caviar of Switzerland-tuotteissa on kaviaaria, mikä mahdollistaa haitallisten kemikaalien korvaamisen tehokkaalla luonnonaineella. Kaviaarin solumuoto on samanlainen kuin ihmisen iho, ja sen tiedetään tarjoavan vertaansa vailla olevaa ihon ravintoa ja mineralisaatiota.


Munien tapaan kaviaari sisältää runsaasti ravintoaineita, kuten proteiineja, kivennäisaineita, vitamiineja ja lipidejä, joiden joukossa on suuri määrä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Kaviaariuute on rakenteeltaan ainutlaatuinen toimittamaan nämä tehokkaat ravintoaineet suoraan ihon solutasolle.


Tuotteissa käytetyt kaavat on kehitetty Caviar Of Switzerlandin omassa maailmankuulussa laboratoriossa vuoristoisella Sveitsin Rivieralla tutkijatiimin toimesta solutieteen alan tutkimuksen ja kehityksen avulla. Tiimi kehittelee innovatiivisia tekniikoita tuottamaan tuoreita solu-uutteita ja pitämään solut hengissä, kehittyneitä peptidien tuotantotekniikoita ja edistyneitä jakelujärjestelmiä, jotka johtavat tuotteiden luomiseen.


Caviar of Switzerland -kokoelma sisältää eksklusiivisen ainesosakompleksin, jossa on huipputeknisiä aktiivisia ainesosia ja arvokasta kaviaariuutetta. Innovatiiviset ikääntymistä taistelevat ainesosat toimittavat ihosi terveydelle, elinvoimalle ja ulkonäölle välttämättömiä ravintoaineita samalla kun ne tarjoavat puhtautta, laatua ja innovaatioita, jotka ovat synonyymi Sveitsille.


Caviar of Switzerland noudattaa korkeita dermatologisia standardeja tarjotakseen äärimmäistä laatua. Tuotteissa käytetään vain valikoituja tehoaineita, jotka on huolellisesti tutkittu korkeimman tason ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Erittäin tehokkaalla ihonhoitosarjalla on huomattava kyky kumota ikääntymisen merkkejä ja edistää ihosolujen uusiutumista.


Tämä ylellinen ihonhoitosarja on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti viimeisen viiden vuoden aikana. Kuluttajat ja alan asiantuntijat ovat myös nimenneet Caviar of Switzerlandin useisiin muihin palkintoihin useissa maissa.




Kestävä kehitys on olennainen osa Caviar of Switzerlandin liiketoimintaa ja filosofiaa.


Toiminta-ajatuksena "In Health & Beauty We Believe" ohjaamana he pyrkivät vaikuttamaan positiivisesti kuluttajiin parantamalla heidän elämänlaatuaan terveyden ja kauneuden kautta. Vaikka tämä on heidän kehitystyönsä liikkeellepaneva voima, ponnistelu keskittyy myös ympäristön ja sosiaalisen kestävyyden parantamiseen.


YMPÄRISTÖN SUOJELEMINEN


"Uskomme kaikenlaiseen terveyteen ja kauneuteen alkaen planeetastamme, sen ympäristöstä ja elämästä, jonka se luo ja ruokkii omalla puhtaalla terveydellään ja kauneudellaan. Siksi ympäristöä pyritään suojelemaan ja sen kestävyyttä parantamaan. Lisäksi mitään tuotteistamme ei ole testattu eläimillä.


Osallistumme ympäristöä säästävään innovaatioon ottamalla käyttöön kestäviä käytäntöjä toimitusketjussamme, pakkauksissamme ja ainesosissamme. Lisäksi tarjoamme täyden läpinäkyvyyden ja tuotteemme ainesosien ymmärtämisen kuluttajien ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa. Caviar of Switzerland edistää metsäkadon lopettamista vähentämällä paperin kulutusta (älypakkaukset, sähköiset lehtiset jne.) ja palmuöljyuutteiden käyttöä. Noudatamme parhaita alan standardeja ja eläinlääkintämääräyksiä suojellaksemme lajeja, joista kaviaariuutteita saadaan (sampi) ja pysäyttääksemme eläinten sukupuutot. Lisäksi käytämme useita luonnollisia ainesosia, jotka hankitaan ja käsitellään vastuullisesti. Lopuksi tehostamme ponnisteluja CO2-päästöjen ja vedenkäytön vähentämiseksi sekä pyrimme vähentämään ja kierrättämään jätteitä (kierrätettävät paperipakkaukset ja PET-säiliöt) ympäristölle aiheutuvan rasituksen vähentämiseksi."



IHON SUOJAAMINEN UV-SÄTEILTÄ JA SAASTEILTA


Ilmastonmuutoksen ja muiden tekijöiden vaikutuksesta globaaliin ympäristöön ennustetaan esiintyvän liiallista UV-säteilylle altistumista ja lisääntyvää saastumista. Näillä muutoksilla on haitallinen vaikutus ihomme terveyteen. Caviar of Switzerland -tuotteet luodaan jatkuvassa yhteistyössä tiedemiesten ja tutkijoiden kanssa innovaatioiden ja tehokkuuden varmistamiseksi. Tuotekehityksessä keskitytään ympäristön ja ihon väliseen suhteeseen. Erikoistuneet, erittäin aktiiviset ainesosat poimitaan käsin innovatiivisten tuotteiden luomiseksi, jotka parantavat ihon suojaa UV-säteitä ja reaktiivisia happilajeja vastaan ​​sekä ihon terveyttä ja kauneutta.












10 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page