top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Anne Kukkohovin valinnat talvi-ihon hoitoon

Päivitetty: 19. marrask. 2023

Kauneuden pioneeri, omaa huippuluokan kosmetiikkabrändiäkin maailmanlaajuisesti luotsannut Anne Kukkohovi on tarkka ihonhoidon ja kosmetiikkatuotteiden suhteen. Pyysimme Annea valitsemaan suosikkinsa SKÖNin valikoimasta. Joulukuun aikana Anne kommentoi tarkemmin valitsemiaan tuotteita käytettyään niitä hyvän tovin. Oletko jo testannut näitä?




1. Ziajan uutuussarja - C.B3 -vitamiinituotteet ihonhoitoon.

Suositellaan erityisesti seuraaviin ihon haasteisiin: kuivuus, ikääntymisen merkit, akne, ruusufinni, rasvainen iho, kuukautiskierron aikana oireileva iho tai elottoman ja samean sävyinen iho. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa. Vegaaninen.











2. Paese BB-voide hyaluronihapolla

98 % luonnollinen, 100 % vegaaninen Yhdistää kevyen meikkivoiteen ja kosteusvoiteen ominaisuudet. Luonnolliset mineraalipigmentit sulautuvat täydellisesti ihon sävyyn. Puolimattainen. Ei tuki ihoa. Hyaluronihappo kosteuttaa. Bergamottivesi rauhoittaa. Ruusunmarjaöljy uudistaa. Antioksidantit suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Luonnollinen tuoksu bergamotin eteerisestä öljystä. Lopputuloksena luonnollisen kaunis ja hyvinvoiva iho.



3. Paese Beauty Powder

100 % luonnollinen, vegaaninen irtopuuteri kaikille ihotyypeille ja sävyille. Antioksidanttiseen ohraan pohjautuva koostumus takaa sileän ihon, tasaisen ihonsävyn ja pitkäkestoisen meikin. Jättää puolimattaisen pinnan. Häivyttää ihohuokosia, pieniä juonteita ja rauhoittaa punoitusta. Hajusteeton.



4. Paese Puff Cloud Silmänaluspuuteri

PUFF CLOUD silmänaluspuuteri Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle Silottava ja kirkastava irtopuuteri silmänalusiholle. Hienojakoinen valoa heijastava koostumus sulautuu ihoon täydellisesti. Kiinnittää silmänympärysalueen meikkivoiteen ja peiteaineen. Peittää väsymyksen merkit. Lisää meikkirutiiniim Hydrobase Under Eyes silmänalusvoide. Näin saat maksimaalisen sileyden ja kirkkauden silmänympärysiholleVegaaninen.AKTIIVISET AINESOSAT Viikunakaktusöljy hoitaa ja silottaa silmänympärysihoa. HYVÄ TIETÄÄ Voi käyttää myös T-alueella meikin kiinnitykseen. Puff Cloud silmänaluspuuteri voitti Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Lajinsa Paras 2020 palkinnon!



5. Paese Hyaluronihapposeerumi

Kolmivaikutteinen hyaluronihappo (1,5%) geelimäisessä koostumuksessa. Kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle iholle, jossa ikääntymisen merkkejä. • Sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri kokoisessa molekyylipainossa • Syväkosteuttaa ihoa, lisää sen joustavuutta sekä kiinteyttä • Vähentää juonteita ja ryppyjä • Rauhoittaa ja suojaa ihoa • Sitoo vettä ihon sisällä (yksi hyaluronihappomolekyyli voi sitoa 200-500 vesimolekyyliä) • Anti-aging ominaisuuksia Hajusteeton. Vegaaninen. Alkoholiton. Silikoniton. Mineraaliöljytön. AKTIIVISET AINESOSAT Pienimolekyylinen hyaluronihappo – lisää ihon kosteustasoa Keskimolekyylinen hyaluronihappo – kosteuttaa ja auttaa muiden aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon Suurimolekyylinen hyaluronihappo – luo suojaavan kerroksen ihon pintaan, joka estää veden haihtumista HYVÄ TIETÄÄ Saavuttaaksesi kohottavan vaikutuksen, levitä seerumia aamulla ennen kosteusvoidetta. Seerumia voi lisätä myös kasvovoiteen, -öljyn tai –naamion joukkoon.



6. Paese Brow Story kulmasaippua

Paese Browstory brow styling soap kulmasaippua muotoilee kulmasi täydellisesti - juuri niin kuin sinä haluat! Kulmasaippualla voi luoda trendikkään ja näyttävän kulmakarvojen laminointia (brow lift) muistuttavan lopputuloksen tai muotoilla kulmakarvat kevyesti haluttuun muotoon.


Kulmasaippuan joustava ja läpinäkyvä koostumus antaa luonnollisen lopputuloksen, joka ei jätä karvoja kovan tuntusiksi. Basilikan juuriuute hoitaa ja vahvistaa kulmakarvoja. Pitkäkestoinen koostumus kestää koko päivän. Vegaaninen. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa.


Käyttö: Kulmasaippuan käyttö ei vaadi vettä. Pyöritä kierreharja kulmasaippuassa. Harjaa kulmakarvoja ylöspäin tai haluttuun muotoon.



7. Paese hydrobase kosteuttava meikinpohjustusaine

Kosteuttava 2in1-meikinpohjustusaine hoitaa ihoa ja tekee siitä kauniin näköisen. Kaikille ihotyypeille. Erinomainen aikuiselle iholle hoitavien ominaisuuksiensa vuoksi. Ainutlaatuinen ihonhoitotuote ja meikinpohjustus samassa paketissa! Sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, vitamiineja ja peptidejä. Kosteuttaa, vahvistaa ja uudistaa ihoa sekä pidentää meikin kestoa. Rauhoittaa, elävöittää ja valmistelee ihon meikkiä varten. Sisältää hienojakoisia valoa heijastavia ainesosia. Häivyttää juonteita ja ihon pieniä virheitä, samalla antaen iholle hienovaraisen hehkun sekä luonnollista kiinteyttä ja pehmeyttä. Erinomainen voidemainen koostumus helpottaa levittämistä ja sekoittamista minkä tahansa meikkivoiteen kanssa.


8. Paese Argan Huulipuna

Takaa voimakkaan peittävyyden ja pigmentin! OMINAISUUDET • Kosteuttaa ja ravitsee huulia arganöljyn avulla • Antaa huulille kauniin satiinimaisen kiillon • Pitkäkestoinen koostumus • Intensiiviset värit • Tyylikäs magneettinen pakkaus pysyy hyvin kiinni Alkoholiton. AKTIIVISET AINESOSAT Arganöljy – kosteuttaa ja hoitaa huulia tehokkaasti E-vitamiini – suojaa huulia haitallisilta vapailta radikaaleilta antioksidanttisen vaikutuksen ansiosta Karnaubavaha – tekee huulista kimmoisat ja kiiltävät Kandelillavaha – antaa huulipunalle silkkisen pehmeän koostumuksen



9. Ziaja Cupuacu Itseruskettava

Supersuosittu itseruskettava! Antaa luonnollisen näköisen rusketuksen, joka muodostuu asteittain. Sopii hyvin myös erittäin vaalealle iholle. Ei oranssia lopputulosta! Cupuacu on superfood, joka hoitaa ihoa. Miellyttävä toffeen tuoksu.



10. Ziaja Baltic Home SPA microscrub-kuorinta

Ziaja Baltic Home Spa Fit mango vartalon mikrokuorinta poistaa kuollutta pintasolukkoa hellävaraisesti. Biohajoavat ja hienojakoiset piirakeet pehmentävät ihon pintaa. Antioksidanttinen kofeiini aktivoi mikroverenkiertoa edistäen nestekiertoa. Viikunauute kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Tehostaa ihon puhdistumista, muttei kuivata. Saat samettisen pehmeän ja sileän ihon. Jättää miellyttävän aromaattisen tuoksun iholle. Parantaa hoitotuotteiden imeytymistä.


Lisää saunomisen elämyksellisyyttä. Sopii hyvin saunomista rakastavalle: saunan lämpö vapauttaa hoitavia trooppisia öljyjä iholle luoden ympärillesi upean tuoksun ja tunnelman. 95 % luonnollisia ainesosia. Vegaaninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.



11. Ziaja Baltic Home SPA glyseriini-kuorinta

Ziaja Baltic Home Spa Fit isorakeinen vartalokuorinta kuorii ihon pintasolukkoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Luonnolliset selluloosasta ja piistä tehdyt rakeet tekevästä ihostasi samettisen sileän tuntuisen. Glyseriini pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Ei sisällä lainkaan peseviä ainesosia, mikä tekee kuorinnasta erittäin hoitavan ja riittoisan. Antioksidanttinen kofeiini aktivoi mikroverenkiertoa ja edistää nestekiertoa. Hedelmäinen ja virkistävä mangon tuoksu tuo kylpylätunnelman kotiisi. Sopii käytettäväksi myös vartalon hierontaharjan kanssa. 90 % luonnollisia ainesosia. Vegaaninen.




12. Ziaja Baltic Home SPA vartalomousse

Ziaja Baltic Home Spa Fit kosteuttava vartalomousse kiinteyttää ja ehkäisee selluliittia. Antioksidanttinen kofeiini aktivoi mikroverenkiertoa ja edistää nestekiertoa. Viikunauute kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Illipevoi tekee ihosta ihanan pehmeän. Vaahtomainen koostumus levittyy ja imeytyy helposti eikä jätä tahmaista tunnetta. Tehosta vaikutusta lisäämällä alle Baltic Home Spa fit vartaloseerumi tai sekoittamalla joukkoon tippa vartaloöljyä, jos iho on erittäin kuiva. Eksoottinen mangon tuoksu tuo kylpylätunnelman kotiisi. 90 % luonnollisia ainesosia. Vegaaninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.





13. Ziaja Baltic Home SPA kosteuttava vartaloseerumi

Ziaja Baltic Home Spa Fit kosteuttava ja kiinteyttävä vartaloseerumi auttaa vähentämään selluliittia ja ihon epätasaisuuksia sekä ehkäisee näiden syntymistä. Tuote kiinteyttää ja napakoittaa ihoa tehokkaasti. Kosteuttaa, pehmentää ja lisää ihon elastisuutta. Antioksidanttinen kofeiini aktivoi mikroverenkiertoa ja edistää nestekiertoa. Viikunauute kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Kevyt voide-geelikoostumus ei jätä tahmeaa tunnetta ja imeytyy hyvin ihoon. Raikas ja hedelmäinen mangon tuoksu tuo kylpylätunnelman kotiisi. Sopii päivittäiseen käyttöön. 95 % luonnollisia ainesosia. Vegaaninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.




Koodilla ANNE20 saat -20% koko ostostasi 15.12.2023 asti.



180 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page