top of page
  • Writer's pictureSKÖN

SKÖN for UKRAINE pop-up 28.03.-24.04.2022

Kuukauden kestävä SKÖN for Ukraine Pop-up Keskuskadulla, Helsingin keskustan Stockmannia vastapäätä alkaa maanantaina 28.03. Kaikki Ziaja Ananas-tuotteiden tuotto sekä nettikaupastamme että pop-upista menee tänä aikana 100%:sti Ukrainaan.Lahjoitamme varat suoraan Ukrainan valtion kassaan. Raportoimme kampanjan jälkeen keräyssumman. Kumppanimme, mm. Ziajan ja Paesen maahantuoja Face Helsinki Ky lahjoitti maaliskuun 2022 aikana 20 tuhatta euroa suoraan ukrainalaisille. Face Helsingin perustajajäsen, SKÖNin perustaja Marika Heinänen kokee äärimmäisen tärkeäksi jatkaa Ukrainan tukemista myös SKÖNin puolella. Näin Heinänen kommentoi asiaa: "Yrityksemme on lahjoittanut ja kannustaa asiakkaitaan tekemään lahjoituksia Ukrainan valtiolle. Kaikki apu on tervetullutta ja tarpeellista. Suora tuki Ukrainalle auttaa suojelemaan ukrainalaisia. Toivomme, että mahdollisimman moni lähtee mukaan tukemaan Ukrainaa ja jakamaan suoraa avustuskohdetta omissa kanavissaan."


SKÖNin toinen perustaja, Emmi Laine kokee tärkeäksi ottaa kantaa Ukrainan sotaan ja tehdä konkreettisia tekoja. Hän toteaa samalla aiheen olevan yritysviestinnässä haastava. "Emme halua ratsastaa toisten hädällä ja kiillottaa omaa kilpeämme. Teot puhuvat enemmän kuin sanat. Kun löytyi tällainen suora lahjoitusväylä eli rahat suoraan Ukrainan valtion kassaan, sekä mahdollisuus lahjoittaa 100 % jonkin tuotteen tuotosta kohteeseen, niin halusimme olla mukana. Haluamme myös osaltamme nostaa Ukrainan suoraa avustuskohdetta näkyville."


Face Helsinki kirjoitti 4.3.2022 jakamassaan Facebook-päivityksessä näin:

"Rohkeutta on puolustaa perhettäsi, kotiasi ja rakkaitasi. Ukrainassa on 43 miljoonaa ihmistä, jotka ovat jääneet taistelemaan diktatuuria vastaan. Yli 95 % ukrainalaisista naisista on jäänyt puolustamaan kotimaatansa ja vapauttansa.

Miljoonat rohkeat ihmiset, kuten presidentti Zelenskyi, ovat pyytäneet apuamme suoraan heille. Vain yksi avustuskohde menee suoraan ukrainalaisille. Lahjoitukset puolustavat ukrainainalaisia naisia ja lapsia sekä pelastavat henkiä.

Me lahjoitimme 20 000 € suoraan ukrainalaisille."


Sinäkin voit lahjoittaa luottokortilla tai pankkisiirrolla. Tehdään yhdessä töitä Ukrainan suoran avun saamiseksi näkyville.


Lahjoitukset: Tili: DE05504000005040040066 Saaja: National Bank of Ukraine Osoite: Wilhelm-Epstein-Strasse 14, 60431 Frankfurt Am Main, Germany Viesti: for crediting account 47330992708


Lahjoitamme kaikki Ziaja Ananas -tuotteiden tuotosta BOX By Postin pop-upissamme sekä nettikaupassa 100%:sti Ukrainan valtiolle ylläolevin tiedoin. Kampanjamme voimassa 24.04.2022


SKÖN on uusi kotimainen kauneuden verkkokauppa. Kumppanimme ovat eurooppalaisia kosmetiikkamerkkejä ja perheyrityksiä, jotka toimivat vastuullisesti ja ympäristöämme kunnioittaen.


SKÖN Beautyn perustajat,

Marika Heinänen & Emmi Laine

22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Коментарі


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page