top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Seitsemän vinkkiä maskaran levittämiseen

Päivitetty: 5. kesäk. 2022

Tämä on sinulle, joka olet jo itsevarma meikkaaja, ja haluat kokeilla uusia niksejä maskaran levittämiseen. Keräsimme seitsemän 'maskara hackia' - mitä näistä olet jo kokeillut?Maskara hack #1: Käytä käyntikorttia


Käyntikorttisi on hyvä muuhunkin kuin verkostoitumiseen. Jos ripsiväritahrat silmäluomillesi saavat sinut hulluksi, aseta käyntikortti ripsien taakse, kun levität ripsiväriä. Tämä pitää silmäluomesi tahrattomana ja luomivärisi ehjänä.

Maskara hack #2: Käytä sitä silmänrajauskynänä


Eikö eyelineriä ole saatavilla? Ei ongelmaa. Anna ripsivärillesi tuplatehtävä. Ota pieni eyeliner-sivellin ja pyyhkäise sitä ripsivärin varren muoviosaa vasten kastaaksesi sitä maskaraan. Vedä sitä varovasti ylempää ripsien linjaa pitkin liikkuen silmäsi sisäkulmasta ulospäin.

Maskara hack #3: Päällystä ripset molemmilta puolilta


Jos ajattelit, että ripsiväriä voi käyttää vain ripsien alla - mieti uudelleen. Halutessasi suuren ’WOW-vaikutelman’, lisää maskaraa ripsien molemmille puolille. Kun olet levittänyt ripsiväriä ripsien alle, liikuta sitä hitaasti ripsien päällä tyvestä latvoihin.

Maskara Hack #4: Levitä läpikuultava puuteri kerrosten väliin


Kyllä, läpikuultava puuteri, kuten Paese Puff Cloud silmänaluspuuteri, on kiiltoa ehkäisevä puuteri, mutta (yllätys!) se voi myös saada ripset näyttämään paljon paksummilta ja täyteläisemmiltä. Yhden ripsivärikerroksen jälkeen sivele hieman puuteria ripsien kärkiin ja lisää sitten toinen kerros viimeistelemään lookin.


Maskara hack #5: Pidä ripsiharjaa pystysuorassa osuaksesi pieniin alaripsiin


Joskus nuo pienet karvat voivat olla todella vaikeita peittää, varsinkin ilman tahroja. Pidä ripsiharjaa pystyasennossa kierittäen sitä 180 astetta, paina kevyesti alaripsiin ja peitä jokainen kohta alaripsistä.

Maskara Hack #6: Anna tahrojen kuivua ennen kuin pyyhit pois vanupuikolla


Kokeile tätä puhdistustemppua tahrojen poistamiseen: anna niiden kuivua ensin. Tartu sitten vanupuikkoon ja pyyhi silmäluomesi poikki poimien kaikki tahattomat meikkijäämät.

Maskara Hack #7: Käytä huulimeikkisivellintä alaripsiisi


Lainaa huulillesi tarkoitettua sivellintä ripsivärin levittämiseen. Tämä pieni, tarkka harja peittää pienimmätkin ripset ja antaa niille sileän (eikä liian paksun) pinnan.
43 katselukertaa0 kommenttia

Comments


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page