top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Rusketu turvallisesti - Nämä itseruskettavat voiteet antavat luonnollisen rusketuksen ja hehkun

Päivitetty: 2. toukok. 2023

Nämä itseruskettavat voiteet antavat luonnollisen rusketuksen ja hehkun ihollesi, sekä samalla kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Ziajan itseruskettavat voiteet tarjoavat luotettavan ja turvallisen ratkaisun jokaiselle, joka etsii luonnollista rusketusta. Heidän tuotteitaan ei valmisteta vain EU:ssa, vaan ne valmistetaan myös Ziajan omassa tehtaassa. Ziajan tuotteet on myös pakattu kierrätysmuoviin, mikä tekee niistä parhaan vastineen rahalle eurooppalaisessa kosmetiikassa.
Ziaja Cupuacu


Ziaja Cupuacu on supersuosittu itseruskettava! Se antaa luonnollisen näköisen rusketuksen, joka muodostuu asteittain. Sopii hyvin myös erittäin vaalealle iholle. Ei oranssia lopputulosta! Cupuacu on superfood, joka hoitaa ihoa. Miellyttävä toffeen tuoksu.


"Voide on todella kevyttä ja helposti levittyvää. Selkeä värinmuutos oli nähtävillä hyvin varsinkin seuraavana päivänä jo yhden käyttökerran jälkeen. Oma kalpea ihoni näytti heti paljon terveemmältä ja ylipäätään paremmalta, kun olin tätä käyttänyt. Sävy ei ollut ollenkaan oranssi vaan muistutti ihan oikeaa, auringosta saatua rusketusta. Toisella kerroksella saikin sitten jo selkeästi tummemman lopputuloksen ja sanoisinkin tämän voiteen olevan todella tehokas. Itse tosin en ikinä onnistu pysymään aloillani ja siten, etten johonkin itseäni läästisi, kun näitä tuotteita käytän. Niinpä mulla tuli nytkin jalkoihin hyvin "kauniit" rajat tästä tuotteesta, kun olin saanut tahrittua sen voiteen osittain sääristäni pois ennen sen täydellistä kuivumista. Väri oli kuitenkin kauniin tasainen niiltä osin, kun ollut itse hommaa mokannut! Värisävy myös pysyi iholla yllättävänkin pitkään ja tämä olikin tehokkaampi kuin aiemmin käyttämäni vastaavat tuotteet." -Lipstick Love blogiZiaja Subtle Bronze Itseruskettava kasvovoide


Ziaja Subtle Bronze Itseruskettava on asteittain ruskettava kasvovoide on ihanan kevyt ja kosteuttava geelivoide. Sopii kaikille ihotyypeille. Käytä yötä vasten päivittäin, kunnes saavutat toivomasi tummuusasteen.


"Ziaja Subtle bronze face cream on itseruskettava päivävoide, joka antaa kasvoille luonnollista sävyä ja hehkua, sekä kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Tämä toimii hieman samalla tavalla kuin Cupuacu -sarjan päivettävä vartalovoide, eli antaa kevyttä sävyä, jolloin ei ole vaaraa saada laikukasta ja liian tummaa naamaa. Käyttämällä useita päiviä peräkkäin saa aikaan tummemman sävyn, joten rusketusta on helppo itse hallita. Tässä on kevyt itseruskettajan tuoksu, mutta se ei ole liian voimakas eikä jää kasvoille levityksen jälkeen. Olen tämänkin levittänyt kasvoille ihan vaan sormin pyöritellen, välttäen silmänympärysihoa. Levityksen jälkeen täytyy vaan muistaa pestä kädet kunnolla. Parasta tässä on se, että tämä toimii samalla kosteusvoiteena, helppoa ja vaivatonta."


Ziaja Subtle Bronze itseruskettava vartalovoide


Ziaja Subtle Bronze itseruskettava vartalovoide on raikkaan tuoksuinen, asteittain ruskettava voide vartalolle. Meripihkauute hoitaa ihoa. Käytä päivittäin, kunnes saavutat haluamasi tummuusasteen. Ylläpidä tarvittaessa. Pese kädet hyvin levityksen jälkeen. Älä pue heti.Päivetystä korostamaan...
66 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page