top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Panosta tänä jouluna itseesi ennen muita

Clinic Esteticin ja SKÖNin pikkujouluissa tehdään esteettisiä hoitoja ilman ajanvarausta. Lauantaina 16. joulukuuta järjestettävät pikkujoulut ovat erinomainen tilaisuus toteuttaa esteettiset toimenpiteet osaavissa käsissä, järkevään hintaan.


Clinic Esteticin ja SKÖNin pikkujouluja vietetään Helsingin Aleksanterinkadulla sijaitsevassa Clinic Estetic -lääkärikeskuksessa walk-in hoitojen, goodiebagien, glögin ja pikkusuolaisen merkeissä. Riittää, kun ilmoittaudut tähän eventiin!


Jokainen tapahtumaan ennakkoon ilmoittautunut vastaanottaa tapahtumassa goodiebagin. Hoitoihin ei tarvitse varata erikseen aikaa, vaan niistä voi halutessaan päättää paikan päällä. Hoitoja tehdään saapumisjärjestyksessä. Vaihdetaan kuulumisia, nautitaan toistemme seurasta ja pikkujoulutunnelmasta.


Päivän hoitomenu:


Nenän muotoilu langoilla on nopea ja kivuton toimenpide. Toimenpiteellä voidaan esimerkiksi suoristaa nenää, tai nostaa nenän kärkeä. Toimenpiteen suorittaa Clinic Esteticin omistaja, sairaanhoitaja Sofia Kazakov, joka kouluttautuu jatkuvasti Ranskassa, lääketieteellisessä yliopistossa. Hetki sitten viimeisimmästä patologisesta koulutuksestaan Bordeauxista palannut Kazakov toi mukanaan uusia tekniikoita ja taitoja, joita hän opettaa myös muille alan ammattilaisille Injektiokoulutuskeskuksessaan.Open Eyes -botox on yksi uusista tekniikoista, jotka Sofia oppi alan johtavilta plastiikkakirurgeilta Bordeauxissa. Lopputulos on ilmiömäinen - katse avautuu ja väsynyt ilme virkistyy!


Huulten muotoilu botoxilla uudella tavalla - tämä on täysin uusi tekniikka, jonka Sofia oppi uusimmassa käymässään koulutuksessa. Kyseessä ei ole niin sanottu "lip flip", vaan tekniikka, jolla saadaan aikaan esimerkiksi "Russian lips" -tekniikkana tunnetut huulet.Olemme aiemmin kirjoittaneet Fractora-hoidosta blogiimme. Fractora sopii kaikille, joilla on ihon kanssa haasteita; oli sitten kyseessä akne, epäpuhtaudet, veltto iho, rypyt, juonteet tai arvet; Fractora tuo apua näihin kaikkiin haasteisiin.Sofia Kazakov on voittanut palkintoja huultenmuotoilutaidoistaan. Hän on kouluttanut suuren osan alan ammattilaisista. Sofia on "elävä legenda" huultenmuotoilun saralla. Hän työskentelee vain laadukkaimpien raaka-aineiden kanssa, ja on tästä ehdoton. Pikkujoulujen täyteaineeksi valikoitui huippulaadukas Xcelens-hyaluronihappovalmiste.Yhden alueen botox voi olla vaikkapa otsan vaakarypyt tai silmäkulmien "harakanvarpaat".

Tämä vinkkinä myös muilla klinikoilla vieraileville: Varmistathan aina ennen hoitoa, kuinka monta aluetta laitetaan ja sovit kiinteästä hinnasta, niin vältyt yllätyksiltä.Laserilla voidaan poistaa vaikkapa microblading-kulmakarvoja. Useasti yksi laser-käsittelykerta riittää. Mikäli microblading-kulmakarvoja on tehty useamman vuoden ajan, tai jos niistä löytyy useaa erilaista sävyä, voidaan käsittelykertoja tarvita useampi. Mikäli kiinnostaa; kurkkaa SKÖN-Emmin microbladingin poistoprosessista hänen TikTokistaan.Päivän hoitomenu tiivistettynä:


Botox, alue - 100€

Open Eyes -botox (uusi hoito) - 200€

Huulten muotoilu botoxilla - 200€

Nenän muotoilu langalla (uusi hoito) - 300€


Näihin hoitoihin pääsee walk-inina. Hinnat voimassa vain 16.12.2023 klo 14-18.

Lämpimästi tervetuloa!


30 katselukertaa0 kommenttia

Comments


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page