top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Mitä eroa on BB-, CC- ja DD- voiteilla?

BB-, CC- ja DD-voiteiden käyttöönoton myötä on helpompaa paitsi tasoittaa ihon sävyä muutamassa minuutissa, myös ratkaista monia kauneusongelmia all-in-one-ratkaisulla. Ihotautilääkäri, tohtori Christine Schrammek kehitti ensimmäisen BB-voiteen alun perin 1960-luvulla Saksassa suojaamaan potilaiden ihoa kasvojen kuorinnan ja leikkauksen jälkeen. 30 vuotta myöhemmin BB-voide tuotiin uudelleen Korean markkinoille, jolloin useat korealaiset elokuvatähdet rakastuivat siihen.Tätä et varmana tiennyt! BB-voiteet ovat Aasian tuontituote, josta on tullut erittäin suosittu. BB-voiteet muodostavat jopa 13 prosenttia Etelä-Korean kosmetiikkamarkkinoista.

Tässä on nopea pikakurssi sinulle, joka haluat ymmärtää BB-voiteen eron CC- ja DD-voiteiden välillä.

1. BB-voide

Rakenne: Kermainen ja kosteuttava


BB-voide tarkoittaa "beauty balm" tai "blemish balm". Se on monipuolinen tuote, joka tarjoaa täyden peittävyyden lisättyjen ihonhoitoetujen, kuten SPF:n ja antioksidanttien, kanssa. Se tarjoaa myös päivittäistä aurinkosuojaa ja kosteutusta antaen sinulle tasaisen ja virheettömän näköisen ihonsävyn. BB-voiteet ovat kevyempiä kuin meikkivoiteet, mutta raskaampia kuin tavalliset kosteusvoiteet. Ne sopivat täydellisesti sileäihoisille henkilöille, jotka tarvitsevat SPF-suojan ja hienovaraisen sävyn tasoittaakseen ihonsa sävyä. Se toimii parhaiten normaalille ja kuivalle iholle.Tiesitkö tätä? Ensimmäinen BB-voide tuotiin markkinoille jo vuonna 1960.

2. CC-voide

Rakenne: kevyt ja nopeasti imeytyvä


Suurin ero BB- ja CC-voiteiden välillä on se, että CC-voiteet ovat yleensä öljyttömiä.

CC-voiteet sopivat täydellisesti rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle, periaatteessa ongelma-iholle. CC-voiteissa on usein Kevyempi peittävyys kuin BB-voiteissa. CC-voide keskittyy väriin liittyviin iho-ongelmiin, kuten kellertymiseen tai punotukseen. Jos sinua ei ole siunattu luonnollisesti hyvällä iholla ja kärsit iho-ongelmista, tämä on täydellinen vaihtoehto sinulle! He, joilla on ihon epätäydellisyyksiä, saavat täydellisen tasaisen ja korjatun ihonsävyn hetkessä.CC-voiteita kutsutaan myös Color Correctoriksi, ja niitä voidaan käyttää kosteusvoiteena, meikkivoiteena, pohjusteena, SPF:nä sekä ikääntymistä estävänä voiteena. CC-voide on tarkoitettu heille, jotka tarvitsevat hieman enemmän peittävyyttä kuin BB-voide voi tarjota, mutta haluavat silti kevyen ja luonnollisen vaikutelman. CC-voiteet imeytyvät nopeasti ja sisältävät edistyksellisiä formuloita, kuten valoa hajottavia hiukkasia, jotka korjaavat välittömästi ihon sävyä - sekä tietysti runsaasti antioksidantteja!

2. DD-voide

Rakenne: Kermainen ja paksu


Aakkosvoideprikaatin uusin tulokas, DD-voide tunnetaan myös nimillä 'Daily Defense' ja 'Dynamic Do All'. BB-voiteet yhdistävät peittävyytttä, antioksidantteja ja aurinkosuojaa tavallisiin sävytettyihin kosteusvoiteisiin ja CC-voiteet lisäävät väriä korjaavia ainesosia seokseen, kun taas DD-voiteet tarjoavat kaikki nämä edut sekä ikääntymistä estävät hyödyt, jotka auttavat tasoittamaan ihoa ja vähentämään juonteita. Lisäksi se on kevyempi verrattuna muihin voiteisiin. DD-voiteet sopivat parhaiten heille, jotka tarvitsevat ikääntymistä estäviä ratkaisuja piilottaakseen tai tasottaakseen juonteita ja ryppyjä. Koska tämä voide on koostumukseltaan paksumpi, se peittää paremmin ja sopii myös paremmin kuivalle sekä iäkkäämmälle iholle. Se jopa lukitsee kosteuden, jolloin ihosi näyttää terveeltä ja nuoremmalta.

39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page