top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Kulmien värin levittäminen

Muista, että ihosi öljyt saavat kulmakarvojen värin näyttämään tummemmalta, varsinkin kun se asettuu päivän kuluessa. Yleensä on parasta olla varovainen ja aloittaa ensin vaaleammalla sävyllä.
1. Testaa väriä ihollasi ennen kuin levität sitä kulmakarvoillesi.

Selvitä sopiiko kulmakarvojen väri taputtelemalla pieni määrä kulmaväriä poskellesi tai iholle kulmakarvojen vieressä. Värin tulee näyttää 1-2 sävyä tummemmalta tai vaaleammalta kuin hiusväri, riippuen hiusväristäsi ja ihon sävystäsi. Sen pitäisi täydentää ihon sävyäsi ja hiusten väriäsi sen sijaan, että se luo selkeää kontrastia.2. Käytä ohutkärkistä kulmakynää, jotta kulmakarvat näyttävät täyteläisemmiltä.Älä yritä täyttää kulmakarvojen aukkoja kynällä. Täytä sen sijaan kulmakarvasi ylä- ja alapuolelta ohuella kärjellä saadaksesi luonnollisemman ilmeen. Vältä kovia ääriviivoja ja käytä sen sijaan lyhyitä, nopeita vetoja luodaksesi viivoja, jotka näyttävät hiussäikeiltä. Käytä sitten sivellintä harjataksesi väriä ylöspäin ja ulospäin suuntautuvilla liikkeillä. Joissakin kulmakynissä on ohut kärki toisessa, -ja sivellin toisessa päässä levityksen helpottamiseksi.
3. Kokeile kulmasaippuaa nopeaa ja helppoa levitystä varten.


Kulmasaippua on hyvä vaihtoehto, jos et halua käyttää kulmakynää ja sinulla on kiire.

Käytä spoolie-sivellintä tai vinoa sivellintä kulmasaippuan levittämiseen kulmillesi ylöspäin ja ulospäin suuntautuvin liikkein. Kulmasaippua voi myös auttaa pitämään kulmakarvat paikoillaan koko päivän ja lukitsemaan värin, jotta ne eivät hilseile tai haalistu.

4. Kokeile tehdä kulmakarvasi luomivärillä saadaksesi pehmeämmän lookin.


Luomiväri tai puuterimainen kulmaväri voi olla loistava vaihtoehto kulmakynille. Tähän voit käyttää esimerkiksi Pierre Renén silmänrajaussivellintä. Pyyhkäise siveltimellä varovasti ylös kulmakarvojen tyvestä ylöspäin. Tämä auttaa luomaan hiuksia muistuttavia viivoja yksittäisten kovien ääriviivojen sijaan. Jatka tätä prosessia, kunnes kulmakarvasi ovat mieltymystesi mukaiset. Käytä spoolie-sivellintä, joka auttaa sekoittamaan varjot kulmakarvoihisi.
53 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarii


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page