top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Kuinka valita oikea värisävy kulmakarvoille?

Oikean värin löytäminen kulmakarvojen meikkiin voi olla hankalaa, sillä haluat kulmakarvasi näyttävän luonnollisilta, mutta silti huolitelluilta. Väärän sävyn valitseminen voi saada kulmakarvasi näyttämään liian tummalta tai liian selkeästi värjätyiltä. Valitse kulmakarvoillesi oikea sävy varmistamalla, että se sopii hiustesi väriin ja ihon sävyyn. Kun olet löytänyt oikean värin, käytä sitä oikein, jotta kulmasi näyttävät täyteläisiltä ja kauniilta.


Mätchää hiusvärisi kanssa


1. Tummat ja ruskeat hiukset


Valitse sävy, joka on vähintään 1-2 sävyä vaaleampi, mikäli sinulla on ruskeat tai mustat hiukset. Tämä varmistaa, että kulmakarvojen väri näyttää luonnolliselta eikä liian tummalta kulmakarvoissasi. Ihosi öljyt saavat myös kulmakarvojen värin näyttämään tummemmilta, joten 1-2 sävyä vaaleampi kulmaväri varmistaa, ettei väri tule liian voimakkaasti esille. Voit kokeilla aluksi kulmakarvojen väriä, joka on yhden sävyn vaaleampi, ja sitten valita vielä vaaleamman sävyn, mikäli tuntuu siltä että kulmat ovat liian tummat.
2. Vaaleat ja vaaleanruskeat hiukset


Valitse sävy, joka on 1-2 sävyä tummempi, jos sinulla on vaaleat tai vaaleanruskeat hiukset. Jos sinulla on vaaleammat hiukset, varmista, että kulmakarvojen väri on hieman tummempi, jotta se erottuu kasvoillasi. Sävyn tulee olla riittävän vaalea näyttääkseen luonnolliselta, mutta riittävän tumma antaakseen kulmakarvoillesi selkeyttä. Aloita kulmakarvojen väristä, joka on yhden sävyn tummempi, ja kokeile sitten vielä tummempaa sävyä, jos haluat kulmakarvojesi näyttävän selkeämmiltä.
3. Valitse taupe väri, jos sinulla on vaaleat hiukset.


Tämä varmistaa, että kulmakarvojen väri näyttää luonnolliselta eikä liian tummalta kulmakarvoja vasten. Voit myös kokeilla taupe-väriä, jos sinulla on erittäin vaaleanruskeat hiukset tai vaaleat hiukset, joissa on vaaleita raitoja.


4. Valitse pehmeä ruskea väri, jos sinulla on ruskeat tai mustat hiukset.


Etsi sävy, joka on vaaleanruskea, jotta se ei näytä liian tummalta, varsinkin jos sinulla on keskiruskeat hiukset. Jos sinulla on mustat tai tummat hiukset, valitse tummanruskea sävy. Elleivät kulmakarvasi ole luonnostaan ​​mustat, vältä mustan värin käyttämistä kulmakarvoissasi, koska se voi näyttää liian kovalta ja tummalta. Jos olet epävarma, valitse tummanruskea sävy. Jos kulmasi ovat luonnostaan ​​mustat tai hyvin tummanruskeat, vaaleamman sävyn valitseminen saattaa näyttää luonnottomalta. Näissä tapauksissa sinun tulee käyttää mustaa kulmaväriä.

5. Valitse vaalea väri, jos sinulla on punaiset hiukset.


Täydennä hiustesi punaisia ​​sävyjä vaalealla kulmakarvojen värillä. Yleensä mitä vaaleampi blondin sävy, sitä parempi, koska punapään kulmakarvat ovat yleensä hyvin vaaleita.Mätchää ihonsävysi kanssa


1. Valitse tuhkablondi väri, jos sinulla on vaalea iho vaaleanpunaisella pohjasävyllä.


Sinulla on yleensä vaaleanpunainen pohjasävy, jos sinulla on tapana muuttua vaaleanpunaiseksi tai punaiseksi punastuessasi. Täydennä ihon sävyä käyttämällä vaaleanvaaleaa väriä, joka näyttää hieman tuhkaksi, jotta se ei näytä liian keltaiselta tai oranssilta. Voit myös kokeilla vaaleanruskeaa tuhkansävyä, jos sinulla on vaalea iho ja tummemmat hiukset. Yritä välttää punertavien tai lämpimien sävyjen käyttöä kulmissasi, vaikka sinulla olisi lämpimät vaaleat tai ruskeat hiukset. Kulmakarvat ovat yleensä kiiltävämpiä kuin hiukset, joten käyttämällä viileämpää sävyä saat luonnollisemman ilmeen.


2. Valitse vaalea tai keskiruskea väri, jos sinulla on oliivinsävyinen iho.


Jos ihosi ruskettuu helposti tai sinulla on luonnostaan ​​oliivinsävyinen iho, valitse keskiruskea kulmakarvojen sävy. Tämä varmistaa, että ruskeat sävyt erottuvat ihoasi vasten.

3. Valitse ruskea mattaväri, jos sinulla on tumma iho.


Etsi vaalean tai keskiruskean sävyä, joka on mattapintainen, jos ihosi on tumma tai musta. Värin tulee olla 1-2 sävyä vaaleampi kuin ihonväri, jotta se erottuu kasvoillasi ja saa kulmasi näyttämään määritellyiltä.


1 426 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

1 Comment


Unknown member
Jun 15, 2022

Oikein hyviä vinkkejä! 🥭

Like

Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page