top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Kopioi Annen meikki - Tässä Anne Kukkohovin päivämeikissä käyttämät tuotteet!

Anne Kukkohovi suosii päivämeikissään luonnollisuutta, raikkautta ja keveyttä. Hän putsaa kasvonsa yön jäljiltä kevyesti kasvovedellä, sipaisee seerumia tehohoitoa kaipaaviin kohtiin ja levittää päivävoiteen. Voiteiden kuivuttua on primerin vuoro, minkä jälkeen alkaa meikki- ja silmänympärysvoiteen kevyt levitys.


Anne varmistaa silmämeikin pysyvyyden silmänaluspuuterilla, minkä jälkeen hän sekoittaa sopivan luomiväriyhdistelmän käyttäen kahta luomiväripalettia. Tämän jälkeen kulmakarvoihin sipaistaan kulmasaippuaa, ja meikki viimeistellään korallinvivahteisella huulipunalla.


Tässä tuotteet, joita Anne käyttää päivämeikissään. Kurkkaa video Instastamme. Videolta selviää myös Annen filosofiaa ihonhoitoon liittyen.Kampanja: Valitse mitä vaan SKÖNiltä, ja saat Anne Kukkohovin pikkujoulupaketin (arvo 40€) kaupan päälle

Lisäksi saat -20% koko ostostasi koodilla ANNE20. Pikkujoulupaketteja jaossa niin kauan kuin tuotteita riittää. Koodi voimassa 15.12.2023 asti. Pikkujoulupaketti sisältää Paesen laadukkaan maskaran ja eyelinerin täysikokoisina, sekä Ziajan matkakokoisen päivävoiteen.


103 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page