top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Huippuluokkainen Paavani Ayurveda-sarja vihdoin Sköniltä!

PAAVANI Ayurveda on Pohjois-Kaliforniassa pientuotannolla valmistettu puhtaiden, orgaanisten terveys- ja ihonhoitotuotteiden artesaanisarja. Ayurvedan viisaudella käsintehdyt tuotteet tarjoavat vanhoja perinteitä nykymaailmalle tarkoituksenaan yhdistää ihmiset uudelleen heidän synnynnäiseen kehon viisauteensa. Paavani seisoo sen filosofian takana, että mikä on harmonista yhdelle, ei välttämättä ole toiselle. Tämä on käsite, jolla on merkittävä rooli Ayurvedan perusjuurissa. Ymmärtämällä ja kunnioittamalla yksilöllisiä tarpeitamme vaalimme terveyden ja kauneuden viljelyä sisältä käsin."Uskomme, että kun kyse on itsehoidosta, päivittäisten rituaalien luominen mielen, kehon ja ihon kunnioittamiseksi ja rakastamiseksi vaalii optimaalista hyvinvointia. PAAVANI-tuotteet on tarkoitettu saamaan ihmiset osaksi itsehoitoprosessia. Ihmisten voimaannuttamisesta mahdollisuuteen luoda ihanteellinen ihonhoitorituaali, tuotteemme käyttäjien yhdistämiseen kasveihin ja mineraaleihin, joista ne on valmistettu, toistensa rohkaisemiseen antamaan tilaa meidän päivissämme välttämättömälle itsehoitorituaalille. Luomalla tietoisuutta siitä, kuinka pidämme huolta itsestämme ja miten suhtaudumme maailman elementteihin, löydämme uudelleen yhteytemme luonnonmaailmaan ja sen rytmiseen kiertokulkuun."


Sanskritin sanan puhtauden mukaan nimetty PAAVANI on ylpeä tarjoamalla puhtaita tuotteita, jotka on valmistettu kokonaan maan ainesosista. Laadukkaiden ainesosien valitseminen tuotevalikoimaansa varten on tärkeää, jotta PAAVANI voi vaalia muinaisia ​​Ayurvedic-perinteitä ja tarjota tuotteita, joissa on runsaasti ravinteita sisältäen suuren määrän parantavia ainesosia. Kaikki ainesosat on valittu ensiluokkaisista lähteistä, ja ne täyttävät korkeat standardit orgaanisille, kestäville ja eettisille käytännöille.

  • 100 % Maapohjainen

  • Luomu

  • Kestävästi korjattu

  • Sertifioitu julmuusvapaaksi

  • Gluteeniton

  • Parabeeniton

  • Kemikaaliton

  • Valmistettu kokonaan syötäväksi kelpaavista ainesosista!


Asettamalla rehelliset perinteen ja kestävän kehityksen standardit PAAVANI toivoo kannustavansa muita tekemään samoin. "Pyrimme nostamaan tietoisuutta kokonaisuudesta noudattamalla ahimsa- eli väkivallattomuuden filosofiaa tuotteidemme valmistuksessa. Uskomme, että tarjoamalla kunnioitusta ja kiitollisuutta tarjontamme muodostaville kasveille ja mineraaleille voimme saada vieläkin syvempiä hyötyjä niiden luontaisesta viisaudesta.


PAAVANI-tuotteet pakataan tarkoituksella lasiin muovin sijasta, koska uskomme käyttävämme korkealaatuisimpia uudelleenkäytettäviä pakkauksia tuotteillemme. Lasi on luonnostaan ​​läpäisemätöntä, joten se on kemiallisesti inerttiä eikä hajoa kuten muovi; mahdollistaa pidemmän säilyvyyden ja on terveellisempää sinulle. Lisäksi lasi on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista, juuri niin kuin me tykkäämme!

Valitsemalla liukenemattoman materiaalin tuotteidemme sisälle, säilytämme kasvien ja mineraalien eheyden. Tuemme edelleen tuotteitamme pysymään puhtaina ja tehokkaina.


Vastuullisen pakkauspakkauksen lisäksi hankimme tarramme pieneltä, ympäristöystävälliseltä yritykseltä, joka käyttää tuulen tuottamaa sähköä ja tulostaa vain kierrätyspaperille. Tarramme tulostetaan myös digitaalisesti käyttämällä vesipohjaisia ​​musteita, jotka eivät synnytä paperijätettä tai ei ollenkaan haitallisia haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC). jotka liittyvät syövän ja synnynnäisten epämuodostumien aiheuttamiseen. Joten jokaisella ostoksella voit olla varma, että valitsemalla PAAVANI tuet tietoista yritystä ylläpitää paitsi ihosi - myös maapallomme terveyttä."Etsimme Skönille pitkään laadukasta Ayurveda-sarjaa ja testailtuamme useita sarjoja, ihastuimme @paavaniayurveda -brändin tuotteisiin. Kaipasimme rinnalle jotain selkeää opasta, joka kiteyttäisi Ayurvedan periaatteet länsimaiseen kulttuuriin sopivaksi. Ihastuimme tähän kirjaan, mikä löytyy nyt kaupastamme:


Trendikäs, sensuelli Ayurveda-raamattu nykyajan naiselle. Opettaja ja jooganopettaja Katie Silcox tarjoaa hengellisen mutta käytännöllisen oppaan, joka tuo tämän ikivanhan viisauden saumattomasti nykyaikaiseen elämäämme uhraamatta satunnaisia tapaamista punaviinin, muotilehtien ja juhlimisen merkeissä. Aistillisia nautintoja. Terve, onnellinen, seksikäs tarjoaa paitsi elämänfilosofian, myös testatun tavan elää mahdollisimman säteilevää, terveellistä ja seksuaalisesti elintärkeää elämää.


Tämä kirja on täydellinen opas naisten terveyteen, ja se kattaa kaiken täydellisestä kakkapökäleestä (!!!) hehkuvaan ihoon ja syvempään seksuaaliseen täyttymykseen. Mielikuvia herättävien kysymysten, päiväkirjaharjoitusten, yksinkertaisten mutta syvien meditaatioiden ja helposti valmistettavien luonnollisten reseptien avulla yleisiin terveys- ja kauneustarpeisiin. Katie antaa lukijalle menetelmän parantaa, viihdyttää, inspiroida ja muistuttaa itseään olevansa yksi seksikäs mamacita.

Dinacharya on sanskritin kielen termi päivittäisistä Ayurvedic-itsehoitorituaaleista. Käytä tätä sarjaa aloittaaksesi ayurvedic-elämä peruskäytäntöjen ja optimaalisen tasapainon sisällyttämisen päivääsi.


NÄYTEKOKOSARJA SISÄLTÄÄ:


1 x korvaöljy (1 drammi)

1 x vartaloöljy (0,5 fl unssia)

1 x nenäöljy (1 drammi)

1 x Oil Pulling Oil (0,5 fl oz)

1 x kukkavesi (1 dl)

Ayurveda suosittelee ihon puhdistamista hellävaraisella päivittäisellä kuorinnalla sen sijaan, että käytät vahvoja saippuoita, jotka puhdistavat poistamalla iholta luonnollisen suojaavan talin.

Siksi PAAVANI Cleansers & Masks sisältää 100 % jauhemaisia ​​yrttejä ja savea, jotka kuorivat hellävaraisesti ihon pintaa. Aktivoi yksinkertaisesti sekoittamalla puhdistusaine ja naamio kukkaveteen puisella kulholla ja lusikalla luodaksesi ravinnetiiviin tahnan, joka jättää ihosi koukuttavan sileän tuntuiseksi. Käytä päivittäin kuorivana puhdistusaineena tai viikoittain päälle jätettävänä naamiona.


PÄIVITTÄINEN PUHDISTUSRITUAALI AUTTAA IHOA:


- Kuorimalla

- Detoksifioimalla

- Lisäämällä hehkua


Pääset nauttimaan bulgarialaisen luomuruusun tuoksusta ja rakastavista energioista. Tämä rauhoittava aromaterapiasuihke rauhoittaa kuumia tunteita, rentouttaa mieltä, avaa sydämen ja ympäröi sinua ruusun jumalallisella naisellisella energialla.


Yhden eteerisen ruusuöljyn tuottamiseen voi kulua jopa 60 ruusua; näin ollen ruusu on ehdoton aarre aromaterapiassa. Tämän makean, viilentävän öljyn tarkoituksena on avata hellästi sydäntä ja rauhoittaa kuumia olosuhteita sekä kehossa että mielessä.

Paavani ruusuvesi on valmistettu 100 % bulgarialaisista luomuruusuista. Ruusuviljelmät, joista ruusut hankittu, sijaitsevat Ruusujen laaksossa. Tästä majesteettisesta paikasta löytyy paras maaperän rakenne, ilmankosteus, pilvisyys ja sademäärä maailman hienoimman ruusuöljyn saamiseksi.

Pääasiassa tulielementistä koostuvat, epätasapainossa olevat pitta-luonteiset ihmiset ovat alttiita ärtyneisyydelle, vihalle ja intensiivisyydelle. Käytä tätä kasvitieteellistä sekoitusta viilentämään, rauhoittamaan ja rentouttamaan koko olemustasi.
Maitokylpy on ayurveda-rituaali, joka puhdistaa kehon, rauhoittaa ihoa ja aisteja. Varaa päivääsi aikaa itsehoidolle ja rentoutumiselle, kun upotat kehosi lämpimään parantavia Ayurvedic-yrttejä sisältävään kylpyyn. Kosteuttava kookosmaito sekoitettuna Himalajan suolaan ja kardemummaan syväkosteuttaa ja puhdistaa hellävaraisesti ihoa. Kurkuma ja Epsom-suola rauhoittavat kipeitä lihaksia, kun taas laventeli ja ruusu ravitsevat ihoa ja rauhoittavat kehoa ja mieltä. AVAINAINESOSAT: Kookosmaito Tämän ylellisen koostumuksen pääainesosa, kookosmaito, on erinomainen kuorinta- ja kosteusvoide ravinnerikkaiden rasvahappojen sekoituksen ansiosta. Sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia sekä se sisältää C-vitamiinia ja kuparia, jotka auttavat säilyttämään ihon joustavuuden, kimmoisuuden ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Kookosmaito jättää ihosi uskomattoman silkinpehmeäksi, täyteläiseksi ja ihanan tuoksuiseksi! Epsom suola Tiesitkö, että epsom-suola ei sisällä suolaa? Sen sijaan epsom-suola koostuu magnesiumista ja sulfaatista, jotka molemmat ovat välttämättömiä optimaalisen terveyden kannalta. Epsom-suola kuorii ihoa luonnollisesti poistamalla kuolleita ihosoluja - sitä käytetäänkin kasvojen ja vartalon aknen hoitoon. Se myös rauhoittaa hermostoa ja vähentää lihaskipuja, tulehdusta ja kipua. Lopuksi, epsom-suola on erinomainen, jos kärsit magnesiumin puutteesta, joka johtuu raskaasta harjoituksesta, liiallisesta stressistä, kofeiinista, alkoholista tai raskaasta kuukaudesta. Epsom-suola tarjoaa pehmeän ihon, rauhoittuneet lihakset ja rauhallisen, iloisen mielen. Kurkuma Mistä aloittaa tämän maagisen yrtin kanssa? Kurkuma saattaa olla planeetan hyödyllisin yrtti, joka tarjoaa laajan valikoiman parantavia ominaisuuksia, mukaan lukien sen hyödyt iholle. Sitä pidetään Ayurvedan "kultaisena jumalattarena", ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan sen kyvyn vuoksi jättää iho puhtaaksi ja säteileväksi. Kurkuma sisältää rasvahappoja ja fytosteroleja, jotka vähentävät ylimääräistä öljyä, kun taas kurkumiini-yhdiste vähentää tulehdusta, aknea ja jopa vähentää raskausarpia. Kurkumalla on kuorivia ominaisuuksia, jotka saavat ihon tuntumaan joustavalta ja se auttaa myös estämään ryppyjen ja melaniinin muodostumista.
Tasapainoita ja ylläpidä normaalia sekaihoa sisällyttämällä Tridoshic Skincare Ritual päivittäiseen rutiinisi. Saatavana täysikokoisena päivittäiseen käyttöön tai minikokoisena lahjaksi tai käytettäväksi matkoilla.- Puhdistautumaan

- Minimoimaan huokoset ja tasapainoittamaan ihon sävyä

- Kosteuttamaan, suojaamaan ja tasapainoittamaan
Hoida rasvaista, tukkoista ihoa sisällyttämällä Kapha Skincare Ritual päivittäiseen rutiinisi. Saatavana täysikokoisena päivittäiseen käyttöön, sekä minikokoisena vaikka lahjaksi tai käytettäväksi matkustaessa.
Luo ihanteellinen ihonhoitorituaalisi sisällyttämällä oma ainutlaatuinen yhdistelmäsi ihonhoitotuotteita päivittäiseen rutiinisi. Valitse viidestä vaihtoehdosta: puhdistusaineet ja naamiot, kasvovedet ja seerumit.
Rasvoittuvalle iholle tämä myrkkyjä poistava Cleanser & Mask yhdistää ranskalaisen vihreän saven ja kurkuma-, bibhitaki- ja tulsi-yrttejä vähentämään ylimääräistä rasvaa, poistamaan kuolleita ihosoluja ja supistamaan huokosia. Nauti virkistyneestä, hehkuvasta ihosta!


20 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page