top of page
  • Writer's pictureSKÖN

Esittelyssä toinen skonbeauty.comin perustajista - Emmi Laine

Moikka! Mä oon Emmi, toinen skonbeauty.comin perustajista. Ajattelin, että olisi oikea aika tutustua pintaa syvemmin!

Olen toiminut markkinoinnin parissa vuosikymmenen, ja yrittänyt yrittää erilaisia asioita vähintään yhtä kauan. Olen käynyt asumassa ulkomailla ennen paluumuuttoa Suomeen. Lasten saanti konkretisoi mulle vielä vahvemmin sen, että aina täytyy jatkaa yrittämistä ja uuden luomista.


Olen aina tuntenut suurta mielenkiintoa kauneudenhoitotuotteita kohtaan. Samaa aikaa lähellä sydäntä ja omien arvojen juurilla on kestävä kehitys. Suoraan sanoen en ole täysin luomu-nainen; Käytän ihollani kemikaaleja, mutta minulle merkitsee se, missä ja minkälaisissa oloissa tuotteet valmistetaan. Lisäksi minulle on tärkeää, minkälaisiin pakkauksiin tuotteet on pakattu. Onko brändien hiilijalanjälki vain kompensoitu, vai onko se negatiivinen? Ensisijaisesti arvostan Zero Waste -ja kemikaalittomia tuotteita sekä ihmisiä jotka pystyvät elämään täysin luomuina. Itse olen kuitenkin vähemmän ehdoton, mutta tämä hiilijalanjälki- ja tuotantoasia ovat minulle äärimmäisen tärkeitä.


Ensisijaisesti arvostan Zero Waste -ja kemikaalittomia tuotteita sekä ihmisiä jotka pystyvät elämään täysin luomuina. Itse olen kuitenkin vähemmän ehdoton, mutta tämä hiilijalanjälki- ja tuotantoasia ovat minulle äärimmäisen tärkeitä.

SoMe-sisältöjen kanssa työtä tekevänä pyrin välttämään puhelimen turhaa pläräämistä. Meidät on ympäröity sisällöillä, ja kaikki se saatavilla olevan tiedon määrä välillä tukahduttaa. Kaipasin alustaa, missä kestävän kehityksen mukaiset toimenpiteet ovat oikeasti selvitetty perinpohjin, todistamalla asia omin silmin. Alustaa, josta löytyisi minun suosikkibrändini.


Kesällä 2021 alettiin puhumaan asiasta ystäväni @mjheinan kanssa ja kappas, viikkoa myöhemmin SKÖN oli pystyssä. Olemme rakentaneet Sköniä reilun puolen vuoden ajan kaikessa hiljaisuudessa - rakkaudesta lajiin. Vielä on paljon tehtävää, ja etenemme askel kerrallaan.


Rakkaudella,


@realemmilaine / Instassa68 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


Kurkkaa nämä herkut!

bottom of page